Ford Verzekering

Ben je in het trotse bezit van een Ford en wil je deze laten verzekeren dan doe je dat snel en simpel bij Veenstra & de Jong Assurantiën.

Bereken direct online de premie voor je Ford autoverzekering

goedkope autoverzekering

Hoe vraag je de autoverzekering aan voor je Ford?

Bij ons bereken je de premie voor je Ford verzekering  in een paar tellen. De premie berekenen doe je online en daarbij kun je de polisvoorwaarden vergelijken en daardoor de beste keuze maken voor jouw Ford. De autoverzekering heeft een prima dekking met duidelijke voorwaarden. Eerst bereken je op je gemak de premie, het systeem vergelijkt automatisch de beste verzekeringen. De door jou gekozen Ford verzekering kun je uitbreiden met rechtshulp, inzittenden verzekering en verruimde kilometrage. De gekozen verzekering kun je dan direct online afsluiten en in de meeste gevallen is er direct dekking.

Ford Oldtimer verzekering:
Is je Ford ouder dan 25 jaar? Dan komt jouw auto wellicht in aanmerking voor het voordelige tarief van de speciale Ford oldtimer verzekering. We kijken altijd samen met jou wat de beste verzekeringsoplossing is. De verzekeringsdekking kan uitgebreid worden met rechtshulp, inzittenden verzekering en hulpverlening Europa. Deze autoverzekering is bedoeld voor recreatief rijden De auto dient in het boek “de onschatbare klassieker” vermeld te staan. Bij twijfel graag opgave van het type, dan kijken wij of jouw Ford verzekerd kan worden onder de voordelige Ford oldtimer verzekering.

 

Home Ford Verzekering