• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Golfverzekering

Golfverzekering

Golfverzekering

Hole-in-one € 350,- bonus

De golfuitrusting, waaronder de rangefinder en golftrolley, uitstekend verzekerd tegen schade en diefstal

  • Aansprakelijkheidsdekking tot € 500.000
  • Complete golfuitrusting verzekerd
  • Wereldwijde dekking met het hele gezin

De golfverzekering

Voor gemak en comfort

Vragen bel: 0513-646494

Golfspullen verzekeren

De Golfverzekering is bedoeld voor de hele uitrusting. Wilt u alleen een golfkar verzekeren? Klik hier

Bonus: hole-in-one € 350,-

Deze golfverzekering keert een bonus uit bij een hole-in-one. Deze hole in one moet worden geslagen op een baan van minimaal 62 par. De bonus bedraagt € 350,-.

Dekking Golfverzekering

De Ansvar Golfverzekering heeft een wereldwijde dekking. U heeft de garantie dat uw golfuitrusting goed is verzekerd voor diefstal en schade. De exacte dekking staat beschreven in de verzekeringskaart die u hieronder kunt downloaden. Op deze kaart staat beschreven wat er is verzekerd en welke schade niet wordt uitbetaald. Er is geen eigen risico van toepassing.

Verzekerd bedrag golfuitrusting

Er wordt maximaal € 10.000,- vergoed voor de golfspullen. Golfspullen zijn golfclubs, golftas, golfschoenen, kleding en trolley. Golfballen worden niet vergoed en golfspullen die ’s nachts worden achtergelaten in een auto ook niet. Schade aan de golfkar kan meeverzekerd worden. De aansprakelijkheid van de golfkar is echter niet verzekerd. We adviseren een golfkar apart te verzekeren. Particuliere aansprakelijkheid tijdens het golfen is wel verzekerd onder deze golfverzekering.

Opties golfverzekering

  • Kosten van lidmaatschap
  • Voordelig spullen van gezinsleden meeverzekeren

Verzekeringskaart

Golfverzekering

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Moet mijn golfkar ook een kenteken?

Sinds 1 januari 2021 moeten voertuigen zoals quads, landbouwvoertuigen en ook golfkarren een kenteken. Dit heeft als gevolg dat een golfkar ook een verplichte WA verzekering moet hebben. Zodra een voertuig is geregistreerd bij de RDW heeft het voertuig namelijk verzekeringsplicht. De Golfkarverzekering kunt u hier aanvragen.

Wat kost het verzekeren van een golfkar?

De verplichte WA dekking van de golfkar kost € 220,- per jaar. Daarnaast kunt u ook de golfkar zelf verzekeren bijvoorbeeld voor brand en brand/diefstal. Deze premie is afhankelijk van de waarde van de golfkar.

Ik ga golfen in Egypte is dat gedekt?

Deze golfverzekering heeft werelddekking, ook in landen zoals Egypte of het midden oosten bent u verzekerd voor uw golfuitrusting. Als u in een land bent waar oorlog uitbreekt is er geen dekking.

Wat is er niet verzekerd op deze golfverzekering?

Soms wordt een schade niet vergoed. Door slecht onderhoud of bij verhuur van de spullen. Voor uitsluitingen raadpleeg de voorwaarden.

Wat is het eigen risico bij schade?

Er is geen eigen risico van toepassing.