Honda Verzekering

Honda is opgericht in 1948 en verkoopt niet alleen auto’s maar ook motoren en bijvoorbeeld ook buitenboordmotoren. Sinds 2006 verkoopt Honda zelfs vliegtuigen.  Het hoofdkantoor van Honda staat in Tokio. Honda staat op nr. 8 op de lijst van fabrikanten met de meeste verkochte auto’s.

De voordelige Honda verzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën

Jouw Honda verzekeren, maar niet teveel betalen?
Maak kennis met de voordelige voorwaarden en goedkope premies op onze site van Veenstra en de Jong Assurantiën. Profiteer hiermee van de vele voordelen van het verzekeren van je auto via Veenstra en de Jong Assurantiën. Heb je een Honda Motor? Kijk dan even op onze website voor meer informatie over de Honda motorverzekering of de Honda oldtimer verzekering.

Altijd voordeel!

Heb je een Honda als tweede auto dan kunt je bij ons jouw Honda een hele voordelige autoverzekering bij ons afsluiten. De tweede auto krijgt dezelfde no-claim korting als de eerste auto. Je bent dan extra voordelig uit! Een voorwaarde hiervoor is dan wel dat de andere auto ook bij dezelfde maatschappij verzekerd dient te zijn.

Bij de Honda verzekering kun je kiezen voor de basisdekking WA. Deze dekking kunt je uitbreiden met Beperkt Casco of volledig Casco dekking.
Aanvullende dekkingen zijn voordelig mee te verzekeren, denk hierbij aan inzittenden verzekering en rechtsbijstand.

Tot wel 20% korting op de huidige autoverzekering!

Kies daarom voor de goedkope Honda auto verzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën en ontvang tot wel 20% korting in vergelijking met je huidige autoverzekering. Je kunt online de premie berekenen en de Honda verzekeren. Het opzeggen van jouw huidige autoverzekering is gemakkelijk.

Bereken direct online de premie voor de Honda verzekering

Premie Honda

Home Honda Verzekering