Klassieker Verzekering

Is uw klassieker uw lust en uw leven? Sluit dan uw klassiekerverzekering voor uw klassieker af bij Veenstra & de Jong Assurantiën. Wij zijn specialist in het verzekeren van klassieke auto’s en beschikken over uitgebreide ervaring en we zijn expert in het verzekeren van uw klassieker.

De klassieker verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën is bedoeld voor de echte klassieke auto liefhebber. Wij hebben speciaal voor deze doelgroep een klassieker verzekering ontwikkeld welke wordt ondersteund door de FEHAC. De premie is een stuk goedkoper dan de gewone autoverzekering en dat vinden wij wel zo eerlijk. Een voorwaarde is dat u voor het dagelijks gebruik een auto heeft, en dat u de klassieker alleen hobbymatig gebruikt en niet meer dan 7.500 km per jaar rijdt.

De klassieker verzekering van Veenstra en de Jong Assurantien is af te sluiten met verschillende dekkingen, deze kunt u op maat afsluiten. De basis dekking kunt u uitbreiden zoals u dat wenst. Deze is o.a. uit te breiden met een ongevallen inzittendenverzekering en of Europahulp dekking.

Naast een scherpe prijs bieden wij ook een prima service. Dit betekent dat u snel en eenvoudig een klassieker verzekering bij ons kunt afsluiten. Dit kan natuurlijk online en in de meeste gevallen is er meteen dekking. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk bellen tijdens kantooruren. U krijgt dan een deskundige medewerker aan de lijn die graag naar uw wensen luistert.

Premietabel klassiekerverzekering

 

Home Klassieker Verzekering