Maak plaats voor groen

Per adres maximaal één Intratuin Groenbon t.w.v. € 100,-*

Wil jij meehelpen? 

Tegels eruit, Groen erin!

Maar liefst 40% van de tuinen in Nederland is betegeld. Deze ondergrond zorgt ervoor er dat bij een stevige regenbui het water niet weg kan lopen en via het riool moet worden afgevoerd. Omdat de meeste riolen in Nederland die grote hoeveelheid water niet zo snel kan verwerken, komt er teveel water in de straten en tuinen te staan. Dat zorgt voor overlast en kan schade opleveren.

Iedereen kan meedoen

Samen met jou willen wij aan de slag om plaats te maken voor groen. Heb jij een betegeld plekje die je kunt omtoveren tot een stukje groen? Klaverblad verzekeringen heeft een leuke actie op touw gezet. Klaverblad geeft waardebonnen weg t.w.v. € 100,- van Intratuin*.

Wat zijn de actievoorwaarden voor “Maak plaats voor Groen”

Wat moet je doen?

  • Minimaal 1m² aan tegels verwijderen in je tuin en hier groen, zoals planten, bloemen, stuiken, bomen of gras planten. Water kan hierdoor beter weg lopen*.
  • Een foto van de plek “voor en na” uploaden naar: Maak plaats voor groen*

* zie de actievoorwaarden

Wie kan er meedoen?

  • Iedereen die tijdens de actieperiode een Klaverblad woonhuis- en/of inboedelverzekering heeft of een nieuwe woonhuis- of inboedelverzekering afsluit. De verzekering moet ingaan vóór 1 juni 2019. Let op, op=op. Er zijn een beperkt aantal Intratuin bonnen beschikbaar.

Verzekering aanvragen

Actievoorwaarden Maak plaats voor groen

filmpje Klaverblad