Mercedes Verzekering

Welkom op deze website voor het afsluiten van jouw Mercedes Benz verzekering.

Ben je in het trotse bezit van een Mercedes en wil je deze laten verzekeren? Doe het dan snel en eenvoudig bij ons. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën hebben zich onder andere gespecialiseerd in het verzekeren van de Mercedes.

Wij vergelijken de premie van jouw Mercedes bij een groot aantal geselecteerde verzekeraars. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering en de polis met de beste condities. Neem zelf een kijkje en vergelijk. Je kunt bij ons direct de autoverzekering online afsluiten en direct dekking is dan mogelijk. Heb je een exclusieve Mercedes met een nieuwwaarde boven de 80.000,- vul het contactformulier in, je krijgt dan een offerte autoverzekering op maat! Heb je onze hulp nodig of heb je nog vragen dan zijn wij tijdens kantooruren telefonisch of via de mail bereikbaar. Graag ’s avonds en weekends bij vragen het contactformulier invullen.

Mercedes Oldtimer en Youngtimer verzekeringen.
Niet elke Mercedes Benz ouder dan 15 jaar valt onder het begrip oldtimerverzekering. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën kunnen jouw Mercedes Benz voordelig verzekeren in ons oldtimer tarief als de Mercedes is vermeld in het boek “de onschatbare Klassieker”. Dan kunnen we jou een uitermate scherpe premie aanbieden met uitstekende polisvoorwaarden. Heb jij een klassieke Mercedes?

Bekijk de voordelige oldtimer premie en informeer of jouw Mercedes in het oldtimertarief kan.

Bereken direct online uw Mercedes verzekering

goedkope autoverzekering