Mini Verzekering

Bij het rijden van een Mini hoort ook een speciale auto verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. Een verzekering met meer dan een complete dekking, een bijzondere nieuwwaarde regeling, flexibilteit en maximale service bij schade of diefstal. Duidelijk en een concurrende premie.

Bij ons kun je heel eenvoudig de premie voor de Miniverzekering berekenen. Een op maat gemaakte offerte aanvragen is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Ook is het mogelijk om de Miniverzekering online af te sluiten. Mocht je vragen hebben dan kun je ons tijdens kantooruren bellen. Je krijgt meteen een deskundig persoon aan de lijn die je goed kan informeren over de Mini verzekering. Mocht jouw Mini al verzekerd zijn en je wilt graag overstappen dan helpen wij jou daarbij. We zorgen er voor dat jouw Mini verzekering automatisch op het juiste moment verzekerd wordt.

Is jouw Mini ouder dan 15 jaar?

Voor de Mini ouder dan 15 jaar hebben we een speciale youngtimer verzekering, die speciaal is samengesteld. De verzekeringsvoorwaarden worden ondersteund door de FEHAC. De premie is over het algemeen 15% goedkoper dan de gemiddelde oldtimer verzekering. Een voorwaarde is dat je de Mini alleen in je vrije tijd gebruikt en voor het dagelijks gebruik een andere auto hebt. kijk voor de voorwaarden op de Mini verzekering oldtimer.

Bereken direct online uw Mini verzekering

goedkope autoverzekering

Home Mini Verzekering