• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Motorverzekering Oldtimer motor

Oldtimer motor

motorverzekering

Vanaf € 39,- per jaar

De oldtimer motorverzekering is de motorverzekering voor liefhebbers van oude motoren. Je kunt je motor al verzekeren als oldtimer als de motor ouder is dan 20 jaar.

  • Lage premie
  • Meteen dekking
  • Standaard hulpverlening ANWB

Premie Oldtimer Motor

Of bel: 0513-646494

De motor oldtimerverzekering

Deze motorverzekering is geschikt voor alle merken motoren.

De meeste oldtimer motoren worden voor WA dekking verzekerd. De premie is een vaste premie, dat wil zeggen, je bouwt geen no-claim korting op. Je kunt naast WA dekking ook kiezen voor de uitgebreide Casco dekking. Jouw motor is dan zelf ook verzekerd voor aanrijding- en diefstalschade. Deze oldtimerverzekering voor motoren is inclusief hulpverlening. Aanvullend kun je kiezen voor extra dekkingen, zoals rechtsbijstand en schade opzittenden.

Wat kost de verzekering?

De verzekering kost € 39,- per jaar voor motoren ouder dan 35 jaar. Is de motor tussen de 20 en 35 jaar dan betaal je voor WA dekking € 52,- per jaar. Dit tarief geldt tot 5000 km per jaar. (onder voorbehoud van wijzigingen tarief verzekeraar) Als je de oldtimer motor verzekering aanvraagt dan heb je 14 dagen bedenktijd. Je kunt binnen die 14 dagen, zonder reden van opgaaf de aangevraagde verzekering annuleren.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Stuur een berichtje via mail of bel ons.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Wat kost de Oldtimer motorverzekering?

WA premie is € 39,- voor een motor vanaf 35 jaar oud. Voor een motor tussen de 20 en 35 jaar betaal je € 52,- per jaar. Deze premie is inclusief assurantiebelasting. Premie is op basis van max 5000 km per jaar en onder voorbehoud van wijzigingen, poliskosten zijn € 9,68.

Bereken de premie voor je klassieke motor, als je wilt kun je meteen de motorverzekering afsluiten.

Ik gebruik mijn oude motor om naar mijn werk te rijden, kan ik ook deze verzekering afsluiten ?

Gebruik je de motor niet alleen in je vrije tijd maar ook voor dagelijkse ritten? Sluit dan de gewone motorverzekering af.

Welke dekking is het beste voor een oldtimer motor?

De meeste aanvragen die bij ons binnenkomen wordt er WA dekking aangevraagd. Dit is de goedkoopste optie en deze verzekering is ook wettelijk verplicht. Meestal hangt de keus voor de dekking af van de waarde van de motor Wil je een oldtimer motor ook voor Casco dekking verzekeren dan moet de motor getaxeerd worden. Wil je meer informatie of advies? Bel ons dan even, we kunnen je van alles vertellen over het verzekeren van motoren. We zijn specialist in het verzekeren van motoren en recreatieve verzekeringen.

Dekking

Goed voorbereid en zorgeloos genieten van je Oldtimer. Met deze motorverzekering ben je in alle situaties goed verzekerd. Naast de basisdekking kun je kiezen voor:

Schadeverzekerden opzittenden

Niet alleen je motor verdiend een goede verzekering ook jijzelf en eventueel je bijrijder zijn met deze dekking verzekerd voor gevolgschade. Kies voor de dekking Schadeverzekering opzittenden. Schadevergoeding is bijvoorbeeld zorgkosten / gemiste looninkomsten.

Verkeersrechtsbijstand

Juridische hulp is verzekerd bij een verschil met een reparateur en verhaalschade. Met deze dekking krijg je rechtstreeks hulp van een jurist.

 Voordelen Trike verzekering