Oldtimer motorverzekering

Voor motoren ouder dan 20 jaar | Vanaf € 38,- per jaar

Bereken Premie

  • Online afsluiten, meteen dekking
  • Gratis ANWB Hulpverlening
  • Vaste, lage premie.

Dekking oldtimer motorverzekering

Kies je voor WA dekking of je voor de uitgebreide WA + volledig Casco dekking? Je motor is dan all risk verzekerd én je premie is ook dan zeer voordelig. Hulpverlening is standaard meeverzekerd ook als je kiest voor WA dekking.

Vanaf welke leeftijd is een motor een oldtimer?

Je motor kun je bij ons als oldtimer verzekeren als de motor 20 jaar of ouder is. Als je de motor uitgebreid (volledig Casco) wilt verzekeren dan wil de verzekeraar een taxatierapport ontvangen. De motor wordt dan op taxatiewaarde verzekerd, dat betekent dat de motor altijd voor het juiste bedrag verzekerd is.

Wat is de premie van deze oldtimer verzekering?

De premie voor WA dekking is vanaf € 38,- per jaar, inclusief assurantiebelasting. Eenmalig betaal je poliskosten ad € 9,68. Je kunt de premie per jaar, per 3 maanden of ook per maand te betalen. Wil je per maand betalen dan gaat dit door middel van automatische incasso. Kies je voor all risk dekking dan komt er nog premie bij, Wil je weten wat je dan betaalt? Bereken hier alvast de premie.

Hoe laat ik mijn motor taxeren?

Een taxatie voor je motor is alleen nodig als je kiest voor Casco dekking. Kies je alleen voor WA dekking dan is taxeren niet nodig. Je vraag eerst de motorverzekering aan. Je krijgt, als dat nodig is, informatie en een verzoek van ons om je motor te laten taxeren. De taxateur moet erkend zijn. Hier kun je de erkende taxateurs vinden. Nadat de oldtimer getaxeerd is, stuurt de taxateur het taxatierapport naar jou op. Graag dit rapport aan ons doormailen. De taxatiewaarde van de motor wordt vermeld op de polis. Dit bedrag wordt gegarandeerd uitbetaald bij schade, zoals diefstal en totaal verlies.

Liever een medewerker aan de lijn? Bel ons door de week tot 17:30 of in het weekend tot 16:00. Wij helpen je graag!

Home Motorverzekering Oldtimer motorverzekering