• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Sluit de Opel verzekering af bij Veenstra en de Jong Assurantiën.

Wij bieden een Opel verzekering aan met een voordelige tarief en uitstekende polisvoorwaarden. Met de zeer voordelige premie voor het verzekeren van jouw Opel kan het voordeel oplopen tot wel 50%. Bij ons kun je de voordeligste autoverzekeringen online bekijken. In één oogopslag zie je de premie en polisvoorwaarden en zo kun je de beste autoverzekeraars vergelijken. Als je de autoverzekering aanvraagt is er meestal meteen verzekeringsdekking en dan kun je meteen genieten van je Opel.

Bereken hier je premie voor de Opel autoverzekering:

goedkope autoverzekering

Opel Oldtimer verzekering

Als Opel liefhebber ben je zuinig op jouw Opel. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën begrijpen dit. Naast een Opel autoverzekering bieden we jou ook een uitstekende oldtimerverzekering aan die past bij de eisen die een Opel bestuurder stelt aan een verzekering.

Extra voordeel

Jouw Opel komt in aanmerking voor de Opel oldtimer verzekering als de auto tenminste 20 jaar oud is en in het boek “de onschatbare klassieker” staat. De oldtimer Opel wordt gebruikt als tweede auto, dat betekent dat je de Opel alleen recreatief gebruikt en niet meer dan 8.000 km per jaar rijdt. Je bent niet verplicht je eerste auto bij ons te verzekeren maar we vinden het leuk als je ons om een offerte vraagt. Vaak wordt de Opel autoverzekering én de Opel oldtimerverzekering via ons kantoor afgesloten. Je bespaart dan geld op je Opel oldtimer én Opel autoverzekering. De oldtimerverzekering heeft een extra dekking: gratis pechhulp Nederland.