Opel Verzekering

Sluit een Opel verzekering af bij Veenstra en de Jong Assurantiën.

Wij bieden jou een Opel verzekering met voordelige tarieven en uitstekende polisvoorwaarden. Met de zeer voordelige tarieven voor het verzekeren van jouw Opel kan het voordeel oplopen tot wel 50%.

Bij de Opel verzekering kun je alle autoverzekeringen online bekijken en premie en polisvoorwaarden vergelijken van de beste autoverzekeraars en direct afsluiten. Meestal is er direct dekking en dan kun je meteen genieten van je Opel.

Opel Oldtimerverzekering

Als Opel liefhebber bent je zuinig op jouw Opel. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën begrijpen dit en kunnen jou ook een uitstekende oldtimerverzekering bieden die past bij de eisen die een Opel bestuurder stelt aan een verzekering.

Jouw Opel komt in aanmerking voor de Opel oldtimerverzekering wanneer deze tenminste 15 jaar oud is en wordt benoemd in het boek “de onschatbare klassieker”. Tevens wordt deze Opel gebruikt als tweede auto, dat betekent dat je deze Opel alleen recreatief gebruikt en je rijdt niet meer dan 10.000 km per jaar. Je bent niet verplicht je eerste auto bij ons te verzekeren maar we hebben tijdelijk een speciale regeling voor de echte Opel liefhebber. Indien je een Opel in het personenautotarief verzekerd én een tweede Opel in het oldtimertarief, ontvang je van ons 10% extra korting op de Opel oldtimerverzekering. Op deze manier bespaar je dubbelop!

Bereken direct online uw Opel verzekering

goedkope autoverzekering