Opel Verzekering

Sluit een Opel verzekering af bij Veenstra en de Jong Assurantiën.

Wij bieden een Opel verzekering aan met voordelige tarieven en uitstekende polisvoorwaarden. Met de zeer voordelige tarieven voor het verzekeren van jouw Opel kan het voordeel oplopen tot wel 50%. Bij ons kun je de voordeligste autoverzekeringen online bekijken en in één oogopslag de premie en polisvoorwaarden vergelijken van de beste autoverzekeraars. Als je de autoverzekering aanvraagt is er in de meeste gevallen meteen verzekeringsdekking en dan kun je meteen genieten van je Opel.

Bereken hier je premie voor de Opel autoverzekering:

goedkope autoverzekering

Opel Oldtimer verzekering

Als Opel liefhebber bent je zuinig op jouw Opel. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën begrijpen dit en kunnen jou ook een uitstekende oldtimerverzekering bieden die past bij de eisen die een Opel bestuurder stelt aan een verzekering.

Jouw Opel komt in aanmerking voor de Opel oldtimer verzekering wanneer deze tenminste 20 jaar oud is en wordt benoemd in het boek “de onschatbare klassieker”. Tevens wordt deze Opel gebruikt als tweede auto, dat betekent dat je deze Opel alleen recreatief gebruikt en je rijdt niet meer dan 8.000 km per jaar. Je bent niet verplicht je eerste auto bij ons te verzekeren maar we vinden het fijn als je ons om een offerte vraagt. Meestal wordt de Opel autoverzekering ook via ons kantoor afgesloten doordat we een lage premie kunnen aanbieden. Je bespaart dan op je Opel oldtimer én Opel autoverzekering.

Home Opel Verzekering