Over ons

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 is het makelaarskantoor Veenstra Makelaardij en het verzekeringskantoor Veenstra & de Jong Assurantiën opgericht door Eize Veenstra. Beide bedrijven waren tot 2020 gehuisvest in het kantoor aan de K.R. Poststraat 13. Zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor zijn, vooral de laatste jaren, snel gegroeid. Dat is de reden geweest voor de uitbreiding van het het pand aan de K.R. Poststraat 9. Dit pand was eerder ook in gebruik als assurantiekantoor (Scheper verzekeringen). Het pand is grondig verbouwd en voldoet helemaal aan de hedendaagse eisen. Het kantoor is een prachtige werkplek, duurzaam en comfortabel.

K.R. Poststraat 9 en 13

De medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn sinds januari 2020 werkzaam in het pand aan de K.R. Poststraat 9. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen is erg fijn. We werken nauw samen met het makelaarskantoor Veenstra Makelaars en Taxateurs, hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Het pand van de makelaardij is onlangs ook duurzaam verbouwd en is mooi en een comfortabel kantoor.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. We helpen je graag met de verzekering die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en actueel en permanent geschoold. Je kunt zeker rekenen op goed advies waarbij we altijd letten op prijs en kwaliteit.

We maken graag kennis met jou, vraag een gratis advies gesprek aan

Wij stellen ons team aan u voor:

 Daphne Otter  Assurantieadviseur / Buitendienst
 Hendrik Boorsma  Assurantieadviseur / Schadebehandelaar
 Remco de Jong  Assurantieadviseur
 Sarissa Molenkamp  Assurantieadviseur
 Ann de Haan  Beheer / Marketing / Financieel
 Jeanet de Vries  Stagiair Assurantiën
 Robert Louwes  Gecertificeerd Makelaar & Taxateur
 Tineke Heida  Assistent Makelaar
 Maikel de Vries  Administratief medewerker Makelaardij
 Eize Veenstra  Eigenaar / Gecertificeerd Makelaar & Taxateur

 

Home Over ons