• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Veenstra en de Jong

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 begon Eize Veenstra met het assurantiekantoor Veenstra & de Jong Assurantiën in Heerenveen. Kort daarna breidde de organisatie zich uit met Veenstra Makelaardij. Tot 2020 waren beide ondernemingen gevestigd in het kantoor aan de K.R. Poststraat 13. In de afgelopen jaren zijn zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor snel gegroeid, wat leidde tot de uitbreiding van ons pand aan de K.R. Poststraat 9 en heeft het een grondige renovatie ondergaan om te voldoen aan hedendaagse eisen. Ons kantoor is nu een heerlijke, duurzame en comfortabele plek om te werken.

K.R. Poststraat 9 en 13

Team particulieren
Team Particulieren

Sinds januari 2020 zijn de medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën werkzaam in het nieuwe pand aan de K.R. Poststraat 9 in Heerenveen. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen, biedt ons de ideale werkomgeving. We werken nauw samen met de makelaars en taxateurs van Veenstra Makelaardij, waardoor we efficiënt kunnen opereren. Het pand van de makelaardij is ook volledig duurzaam verbouwd en vormt een prachtig en comfortabel kantoor. Ben je benieuwd naar ons kantoor? We maken graag kennis met jou, dus vraag gerust een gratis advies gesprek aan.

Team Veenstra & de Jong

Een stapje extra

Ons team is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag zijn onze websites operationeel waar je ons een e-mail kunt sturen. We staan klaar om je te helpen met de verzekeringen die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, actueel en permanent geschoold.

Bij Veenstra & de Jong kun je rekenen op eerlijk advies, waarbij we altijd aandacht hebben voor prijs en kwaliteit. Wij gaan graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat jij de beste service ontvangt.

Neem gerust contact met ons op, we kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Wij stellen ons team aan u voor:

Vacature
Daphne OtterAssurantieadviseur
Hendrik BoorsmaSchadebehandelaar / Adviseur
Thymo de VriesAdviseur Particulier
Sarissa MolenkampAssurantieadviseur
Ann de HaanBeheer / Marketing / Financieel
Eize VeenstraEigenaar / Gecertificeerd Makelaar & Taxateur
Tineke HeidaAssistent Makelaar
Robert LouwesGecertificeerd Makelaar & Taxateur