• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Veenstra en de Jong

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 is Eize Veenstra begonnen met een assurantiekantoor Veenstra & de Jong Assurantiën. Kort daarna is de makelaardij Veenstra Makelaardij daarbij gekomen. Beide bedrijven waren tot 2020 gehuisvest in het kantoor aan de K.R. Poststraat 13. Zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor zijn, vooral de laatste jaren, snel gegroeid. Dat is de reden geweest voor de uitbreiding van het het pand aan de K.R. Poststraat 9. Dit pand was eerder ook in gebruik als assurantiekantoor (Scheper verzekeringen). Het pand is grondig verbouwd en voldoet helemaal aan de hedendaagse eisen. Het kantoor is een prachtige werkplek, duurzaam en comfortabel.

K.R. Poststraat 9 en 13

Team particulieren
Team Particulieren

De medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn sinds januari 2020 werkzaam in het pand aan de K.R. Poststraat 9. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen is erg fijn. We werken nauw samen met het makelaarskantoor Veenstra Makelaars en Taxateurs, hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Het pand van de makelaardij is onlangs ook duurzaam verbouwd en is een mooi en comfortabel kantoor. We maken graag kennis met jou, vraag een gratis advies gesprek aan

Team Veenstra & de Jong

Ook op zaterdag

We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. We helpen je graag met de verzekering die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en actueel en permanent geschoold. Je kunt rekenen op eerlijk advies waarbij we altijd letten op prijs en kwaliteit.

Wij stellen ons team aan u voor:

Daphne OtterAssurantieadviseur
Hendrik BoorsmaSchadebehandelaar / Adviseur
Remco de JongAssurantieadviseur
Sarissa MolenkampAssurantieadviseur
Ann de HaanBeheer / Marketing / Financieel
Jeanet de VriesAdviseur Particulier
Gerbrig van der VeldeAdviseur Particulier
Maikel de Vries Administratief medewerker Makelaardij
Tineke HeidaAssistent Makelaar
Robert LouwesGecertificeerd Makelaar & Taxateur
Eize VeenstraEigenaar / Gecertificeerd Makelaar & Taxateur