Over ons

In het pand van Veenstra Makelaars & Taxateurs, (NVM Veenstra Makelaar Heerenveen) aan de K.R. Poststraat 13 te Heerenveen is ook Veenstra & de Jong Assurantiën gevestigd.

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 is Eize Veenstra gestart met het makelaarskantoor Veenstra Makelaardij en het verzekeringskantoor. Zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor is, vooral de laatste jaren, snel gegroeid. Om ons personeel goed te kunnen huisvesten hebben we een pand aangekocht aan de K.R. Poststraat 9. Het pand wordt op een zodanige wijze verbouwd dat het pand ruimschoots voldoet aan de duurzame eisen van 2023. Er is o.a. geïnvesteerd in isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het wordt een fijne werkomgeving waar we de toekomst met veel plezier tegemoet gaan.

De medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën gaan vanaf eind december 2019 dit pand betrekken. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen is echt nodig. We blijven nauw samenwerken met het makelaarskantoor Veenstra Makelaars en Taxateurs, hierdoor kunnen wij efficiënt werken. We zijn goed bereikbaarheid, ook op zaterdag en we hebben een breed diensten aanbod. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zijn actueel en permanent geschoold. Je kunt altijd rekenen op een goed advies waarbij we de prijs niet uit het oog verliezen.

We willen graag kennis met je maken, wil je een vrijblijvend advies of bezoek? klik hier.

Wij stellen ons team aan u voor:

 Mangal Haringsma  Assurantieadviseur / Schadebehandelaar
 Daphne Otter  Assurantieadviseur / Buitendienst
 Helena de Vries  Assurantie medewerker
 Hendrik Boorsma  Assurantie medewerker
 Rimmer van der Ploeg  Assurantie medewerker
 Sarissa Molenkamp  Assurantie medewerker
 Ann de Haan  Hoofd Binnendienst / Marketing
 Eize Veenstra  Gecertificeerd Makelaar & Taxateur en Assurantieadviseur
 Robert Louwes  Gecertificeerd Makelaar & Taxateur
 Tineke Heida  Assistent Makelaar
 Teckla de Boer  Medewerker Makelaardij
 Remco de Jong  Medewerker Makelaardij & Assurantiën