• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Veenstra en de Jong

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 is Eize Veenstra begonnen met assurantiekantoor Veenstra & de Jong Assurantiën. Kort daarna is de organisatie uitgebreid met Veenstra Makelaardij. Beide bedrijven waren tot 2020 gehuisvest in het kantoor aan de K.R. Poststraat 13. Zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor zijn de laatste jaren snel gegroeid. Dat is de reden geweest voor de uitbreiding van het het pand aan de K.R. Poststraat 9. Dit pand was eerder ook in gebruik als assurantiekantoor (Scheper verzekeringen). Het pand is grondig verbouwd en voldoet helemaal aan de hedendaagse eisen. Het kantoor is een heerlijke plek om te werken, duurzaam en comfortabel.

K.R. Poststraat 9 en 13

Team particulieren
Team Particulieren

De medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn sinds januari 2020 werkzaam in het pand aan de K.R. Poststraat 9. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen is erg fijn. We werken nauw samen met het makelaars en taxateurs van Veenstra Makelaardij. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Het pand van de makelaardij is ook helemaal duurzaam verbouwd en is een mooi en comfortabel kantoor. Wil je es langs komen? We maken graag kennis met jou, vraag een gratis advies gesprek aan.

Team Veenstra & de Jong

Een stapje extra

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn onze websites operationeel en kun je ons een mailtje sturen. We helpen je graag met de verzekeringen die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en actueel en permanent geschoold. Je kunt rekenen op eerlijk advies waarbij we altijd letten op prijs en kwaliteit.

Wij stellen ons team aan u voor:

Vacature
Daphne OtterAssurantieadviseur
Hendrik BoorsmaSchadebehandelaar / Adviseur
Thymo de VriesAdviseur Particulier
Sarissa MolenkampAssurantieadviseur
Ann de HaanBeheer / Marketing / Financieel
Eize VeenstraEigenaar / Gecertificeerd Makelaar & Taxateur
Tineke HeidaAssistent Makelaar
Robert LouwesGecertificeerd Makelaar & Taxateur