Over ons

Een sterke combinatie:

In oktober 2002 startte Eize Veenstra met het makelaarskantoor Veenstra Makelaardij en het verzekeringskantoor Veenstra & de Jong Assurantiën. Beide bedrijven waren tot 2020 gehuisvest in het kantoor aan de K.R. Poststraat 13. Zowel het makelaars- als het verzekeringskantoor zijn, vooral de laatste jaren, snel gegroeid. Daarom is het pand aan de K.R. Poststraat 9 aangekocht. Het pand was eerder ook in gebruik als assurantiekantoor (Schepers) Het pand is grondig verbouwd. Er is o.a. geïnvesteerd in isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het kantoor is prachtig geworden, duurzaam en comfortabel.

K.R. Poststraat 9 en 13

De medewerkers van Veenstra & de Jong Assurantiën zijn sinds begin 2020 werkzaam in het pand aan de K.R. Poststraat 9. Een eigen kantoor met mogelijkheden om klanten in een rustige omgeving te ontvangen is prettig. We werken nauw samen met het makelaarskantoor Veenstra Makelaars en Taxateurs, hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Het pand van de makelaardij is onlangs ook duurzaam verbouwd en is echt prachtig geworden.

We zijn goed bereikbaarheid, door de week maar ook op zaterdag. We helpen je graag met de verzekering die je nodig hebt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zijn actueel en permanent geschoold. Je kunt dus rekenen op goed advies waarbij we altijd letten op prijs en kwaliteit.

We willen graag kennis met je maken, wil je een vrijblijvend advies / bezoek? Meld je aan

Wij stellen ons team aan u voor:

 Mangal Haringsma  Assurantieadviseur / Schadebehandelaar
 Daphne Otter  Assurantieadviseur / Buitendienst
 Remco de Jong  Assurantieadviseur
 Hendrik Boorsma  Assurantieadviseur / Schadebehandelaar
 Sarissa Molenkamp  Assurantieadviseur
 Ann de Haan  Beheer / Marketing / Financieel
Jeanet de Vries  Stagiair Assurantiën
 Robert Louwes  Gecertificeerd Makelaar & Taxateur
 Tineke Heida  Assistent Makelaar
 Maikel de Vries  Stagiair Makelaardij
 Eize Veenstra  Eigenaar + Gecertificeerd Makelaar & Taxateur

 

Home Over ons