• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Zoekt u voor uw Peugeot een geschikte autoverzekering met een aantrekkelijke premie en polisvoorwaarden, dan bent u bij Veenstra en de Jong Assurantiën op het juiste adres. U rijdt een Peugeot, dan verdient u een goede Peugeotverzekering. Bij ons bepaal je zelf hoe compleet de autoverzekering moet worden. De Peugeot verzekering die wij u aanbieden is over het algemeen stuk goedkoper en daarbij houden wij rekening met uw wensen en bieden wij uitgebreide dekking en vele uitbreidingsmogelijkheden.

Bereken 24 uur per dag uw Peugeot verzekering

Bij de Peugeot verzekering kunt u online 24 uur per dag uw premie berekenen voor uw Peugeot. Tevens kunt de polisvoorwaarden vergelijken en uw polis samenstellen. Heeft u de keus kunnen maken dan kunt u uw Peugeot direct online verzekeren en is er in de meeste gevallen meteen dekking.

Peugeot Oldtimer verzekering

Heeft u een Peugeot ouder dan 20 jaar en wordt deze gebruikt als 2e auto voor hobbymatig en of recreatief gebruik, en wordt er niet meer mee gereden dan 8.000 km per jaar. Dan hebben wij voor u de meest geschikte Young en Oldtimer verzekering. Deze verzekering heeft een scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden welke voldoen aan de FEHAC eisen.

Bereken direct online uw Peugeot verzekering

goedkope autoverzekering