• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Peugeot autoverzekering

Peugeot autoverzekering

peugeot autoverzekering

Peugeot verzekering

Peugeot heeft een lange historie van passievol autorijden. Een Peugeot verdient een autoverzekering met een aantrekkelijke premie en goede polisvoorwaarden.

  • Laag eigen risico
  • Direct dekking, meteen rijden
  • Nieuw- of aanschafwaarderegeling

Premie Peugeot autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Peugeot autoverzekering

De autoverzekering die wij aanbieden aan Peugeot rijders is een complete autoverzekering, passend voor ieders budget. Een selecte groep verzekeraars die een voordelige premie aanbieden aan Peugeot liefhebbers zijn verwerkt in onze premietool. Geniet van het autorijden en bereken de premie voor de Peugeot verzekering:

Met deze autoverzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën wordt rekening gehouden met jouw wensen. Je stelt zelf de polis samen met de dekkingen die jij wilt. Met deze verzekering kun je vol vertrouwen de wegen van Nederland en Europa verkennen. Bij ons kun je 24 uur per dag terecht voor een online premieberekening en het is mogelijk om meteen te rijden met onze direct-dekking policy.

Peugeot Oldtimer verzekering

De Oldtimer verzekering is bedoeld voor de oldtimer, youngtimer en de klassieke auto die alleen recreatief wordt gebruikt. Heb je een Peugeot ouder dan 25 jaar en wordt deze gebruikt als 2e auto voor hobbymatig en of recreatief gebruik, en wordt er niet meer mee gereden dan 8.000 km per jaar? Dan hebben wij een geschikte youngtimer of oldtimerverzekering. Deze verzekering heeft een scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden welke voldoen aan de FEHAC eisen.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Voorkomende vragen

Met welk bouwjaar is de Peugeot een oldtimer?

Is de auto ouder dan 25 jaar, staat de auto in het boek de “onschatbare klassieker” en rijd je maximaal 8000 km per jaar dan kun je een aanvraag doen in het goedkopere oldtimertarief. Bereken premie oldtimer.

Zit er ook hulpverlening in de oldtimerverzekering?

Jazeker, de Peugeot oldtimerverzekering is inclusief Pechhulp Nederland. Ga je ook naar het buitenland met de oldtimer Peugeot verzeker dan Pechhulp Europa mee, de kosten hiervoor zijn maar € 15,- per jaar en dan ben je ook op vakantie verzekerd van prima hulpverlening. Verzeker in dat geval ook altijd Schade inzittenden.

Ik heb meerdere oldtimer Peugeots, is er ook een verzamelpolis?

Wij hebben voor oldtimer verzamelaars een oldtimer collectie verzekering. Vraag een offerte collectietimerverzekering op.

Ik gebruik mijn Peugeot alleen in de zomer, moet ik de auto elk jaar schorsen?

Schorsen is niet verplicht, het hangt af van het bouwjaar en de duur van de schorsing of je er financieel voordeel van hebt. Wat de verzekering betreft, we hebben voor “mooi weer rijders” een kortingsregeling Schorsen is daarbij niet nodig. Gebruik je de oldtimer niet in de wintertijd dan krijg je bij ons 25% zomertijdkorting.

Ook interessant?

Deze verzekeringen zijn wellicht relevant voor jou. Je krijgt van ons eerlijk advies en een scherp tarief.