Porsche Verzekering

Bij het exclusief rijden van een Porsche hoort een speciale Porsche Verzekering.

Via deze website kun je eenvoudig en voordelig een goede Porsche verzekering afsluiten. Voor Porsches tot 15 jaar vragen we je een offerteformulier in te vullen. Je ontvangt vlot een vrijblijvende offerte in je mail die precies bij jouw Porsche past.

Offerte aanvragen Porsche

Waarom je Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën?

Deze Porsche autoverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je excellente auto, want het rijden van een Porsche is voor veel mensen een absolute passie. Zekerheid en vertrouwen voor je kostbare bezit is zeer belangrijk. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. De aanbieder van de Porsche auto verzekering is  Turien & Co. Deze verzekeraar heeft een speciale polis ontwikkeld met een uitgebreidere dekking dan een standaard autoverzekering. De polis voldoet aan hoge eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Deze Porsche verzekering is er voor de echte liefhebber.

 

Heb je een Porsche die ouder is dan 15 jaar, klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

oldtimer Porsche

In het oldtimer Porsche tarief zijn er 2 tarieven. Voor Porsches tussen 15 en 25 jaar is er het sporttimer tarief en voor Porsches ouder dan 25 jaar het oldtimer tarief.

Lage premie

Veenstra & de Jong Assurantiën biedt Porsche rijders een voordelige premie aan. De polis bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide dekking. De premie kan laag gehouden worden doordat Porsche rijders zuinig zijn met hun auto. Heb je een vraag of wil je meer weten? Kijk op onze pagina meest gestelde vragen of mail of bel ons. Je krijgt meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je voorziet van goed advies. Wil je een offerte? Ook dit kan telefonisch.

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft geen enkele band met Porsche Nederland of de importeur.

Lees verder >>

WA Basisdekking

  • Schade aan anderen
  • Geen Eigen Risico
  •  Uitstekende voorwaarden

 Premie WA

Beperkt Casco

  • Brand / Storm / Diefstal
  • Aanrijding met wild
  • Ruitschade

 Premie BC

Meest gekozen

Volledig Casco

  • Beperkt Casco dekking
  • Botsen / Slippen
  • Vandalisme

 Premie VC

Home Porsche Verzekering