Porsche Verzekering

Exclusief rijden van een Porsche verdient een speciale verzekering.

Premie berekenen

Voor een Porsche sluit je niet een standaard autoverzekering af maar een speciale verzekering voor Porsche.

De Porsche verzekering van Turien onderscheid zich door een lage premie en goede polisvoorwaarden, zoals 10% overdekking bij schade en een aankoop- of nieuwwaarde garantie.

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën kun je eenvoudig en voordelig een goede Porsche verzekering afsluiten. Voor Porsches tot 15 jaar geven we altijd een advies op maat, zo weten we zeker dat je het beste aanbod krijgt. Je ontvangt vlot een vrijblijvende offerte in je mail die precies bij jouw Porsche past.

Offerte Porsche

Deze Porsche autoverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je excellente auto, want het rijden van een Porsche is voor veel mensen een absolute passie. Zekerheid en vertrouwen voor je kostbare bezit is zeer belangrijk. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. De aanbieder van de Porsche auto verzekering is Turien & Co. Deze verzekeraar heeft een speciale polis ontwikkeld met een uitgebreidere dekking dan een standaard autoverzekering. De polis voldoet aan hoge eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Deze Porsche verzekering is alleen af te sluiten voor Porsche rijders.

Naast de Porsche verzekering van Turien zijn er meer mogelijkheden voor de Porsche liefhebber. Gebruik je de Porsche alleen in je vrije tijd en wil je de Porsche verzekeren voor de taxatiewaarde in plaats van de cataloguswaarde? Afhankelijk van het gebruik verzekeren wij Porsches vanaf 8 jaar in het klassieker of Oldtimer Porsche tarief. Voor elke Porsche van elk bouwjaar, de beste verzekering. Is het wat voor jou? We helpen je graag met overstappen.

Direct afsluiten

Lage premie

Veenstra & de Jong Assurantiën biedt Porsche rijders een voordelige premie aan. De polis bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide dekking. De premie kan laag gehouden worden doordat Porsche rijders zuinig zijn met hun auto. Heb je een vraag, bel ons, we kunnen je snel helpen. Je krijgt meteen een deskundige medewerker aan de lijn die je voorziet van goed advies. Wil je een offerte? Ook dit kan telefonisch. Meer weten? Kijk op onze pagina meest gestelde vragen.

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft geen enkele band met Porsche Nederland of de importeur.

Lees verder >>

WA Basisdekking

  • Schade aan anderen
  • Geen Eigen Risico
  •  Uitstekende voorwaarden

 Premie WA

Beperkt Casco

  • Brand / Storm / Diefstal
  • Aanrijding met wild
  • Ruitschade

 Premie BC

Meest gekozen

Volledig Casco

  • Beperkt Casco dekking
  • Botsen / Slippen
  • Vandalisme

 Premie VC

Home Porsche Verzekering