Porsche Verzekering

De Porsche verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

Welkom op de website voor het verzekeren van uw Porsche. Via deze website kun je eenvoudig en voordelig een goede Porsche verzekering afsluiten. Voor Porsches tot 8 jaar oud is er de voordelige Porsche autoverzekering en voor Porsches ouder dan 8 jaar is er een voordelige oldtimer Porsche verzekering.

Bij het exclusief rijden van een Porsche hoort een speciale autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Offerte Porsche aanvragen

Meteen je Porsche Verzekeren

Waarom je Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën?

De Porsche verzekering is er voor de echte liefhebber.

Heb je een Porsche die ouder is dan 8 jaar, bereken dan de premie met onderstaande knop. Mits de Porsche aan enkele voorwaarden voldoet, kan deze in het oldtimer Porsche tarief verzekerd worden:

Premie oldtimer Porsche

Deze Porsche autoverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je geweldige auto, want het rijden van een Porsche is voor veel mensen een absolute passie. Zekerheid en vertrouwen voor je kostbare bezit is zeer belangrijk. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. Deze verzekering wordt ondergebracht bij Turien & Co. Deze verzekeringsmaatschappij heeft een speciale polis ontwikkeld met een uitgebreidere dekking dan een standaard autoverzekering. Deze polis voldoet aan hoge eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.Veenstra & de Jong heeft geen enkele band met Porsche of de importeur.

Lage premie

Veenstra & de Jong Assurantiën mag Porsche rijders een voordelige premie aanbieden. De polis bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide dekking. Deze lage premie komt door het goede schadeverloop van de Porsche rijders. Heb je een vraag of wil je meer weten? Kijk op onze pagina meest gestelde vragen of mail of bel ons. Je krijgt meteen een medewerker aan de lijn die je goed kan helpen met advies en met een offerte.

Lees verder >>

WA Basisdekking

  • Schade aan anderen
  • Geen Eigen Risico
  •  Uitstekende voorwaarden

 Premie WA

Beperkt Casco

  • Brand / Storm / Diefstal
  • Aanrijding met wild
  • Ruitschade

 Premie BC

Meest gekozen

Volledig Casco

  • Beperkt Casco dekking
  • Botsen / Slippen
  • Vandalisme

 Premie VC