Porsche Verzekering

De Porsche verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

Welkom op de website voor het aanvragen van de Porsche verzekering. Via deze website kun je eenvoudig en voordelig een goede autoverzekering voor de Porsche afsluiten.

Bij het exclusief rijden van een Porsche hoort een speciale autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Offerte Porsche aanvragen

Meteen je Porsche Verzekeren

Waarom je Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën?

De Porsche verzekering is er voor de echte liefhebber.

Heb je een Porsche ouder dan 8 jaar, check dan onderstaande knop. Misschien kan jouw Porsche in het oldtimer Porsche tarief verzekerd worden:

Premie oldtimer Porsche

De Porscheverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van jouw Porsche want het rijden van een Porsche is voor veel mensen een absolute passie. Zekerheid en vertrouwen voor je kostbare bezit is zeer belangrijk. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide expertise in het verzekeren van Porsches. Deze verzekering wordt ondergebracht bij Turien & Co. Deze verzekeringsmaatschappij heeft een speciale polis ontwikkeld met extra’s. Deze polis voldoet aan hoge eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Lage premie

Veenstra & de Jong Assurantiën mag Porsche bestuurders een lage premie aanbieden. De polis bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide dekking. Deze lage premie komt door het goede schadeverloop van de Porsche rijders. Heb je een vraag of wil je meer weten? Kijk op onze pagina meest gestelde vragen of mail of bel ons. Je krijgt meteen een medewerker aan de lijn die je goed kan helpen met advies of met een offerte.

Lees verder >>