Porsche Verzekering

Exclusief rijden van een Porsche verdient een speciale verzekering.

Bereken premie

Voor een Porsche sluit je niet een standaard autoverzekering af maar een verzekering die Porsche waard is.

Nieuwe Porsches verzekeren we in 80% van de gevallen bij Turien & Co Assuradeuren. Deze verzekeraar onderscheid zich door goede polisvoorwaarden, zo heb je 10% overdekking bij schade en je kunt kiezen voor een uitgebreide aankoop- of nieuwwaarde garantie.

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën verzeker je de Porsche snel en gemakkelijk. Vraag een offerte aan als je Porsche jonger is dan 15 jaar, een deskundige medewerker maakt een gratis advies op maat. Zo krijg je altijd het beste aanbod. Je ontvangt vlot een vrijblijvende voorstel speciaal voor jouw Porsche.

Offerte Porsche

Porsche autoverzekering

Deze Porsche autoverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je excellente auto, want het rijden van een Porsche is voor veel mensen een absolute passie. Zekerheid en vertrouwen voor je kostbare bezit is zeer belangrijk. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. De aanbieder van de Porsche autoverzekering is Turien & Co. Deze verzekeraar heeft een speciale polis ontwikkeld met een uitgebreidere dekking dan een standaard autoverzekering. De polis voldoet aan hoge eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Deze Porsche verzekering is voor Porsche liefhebbers.

Als je bij ons een offerte aanvraagt gaan we meteen aan de slag. We hebben mogelijkheden voor de Porsche verzekering bij Turien, ASR, Unigarant, Van Kampen Groep, Allianz en nog nog een paar aanbieders. We kijken welke aanbieder het beste bij jouw Porsche past. Voor Porsches ouder dan 8 jaar hebben we een goedkope Oldtimer Porsche verzekering.

Oldtimer Porsche Verzekering

Gebruik je de Porsche alleen in je vrije tijd en wil je de Porsche verzekeren voor de taxatiewaarde in plaats van de cataloguswaarde? Afhankelijk van het gebruik verzekeren wij Porsches vanaf 8 jaar in het klassieker / Oldtimer Porsche tarief. Voor elke Porsche van elk bouwjaar, de beste verzekering. Is het wat voor jou? We helpen je graag met overstappen.

Direct afsluiten

Lage premie

Veenstra & de Jong Assurantiën biedt Porsche rijders een voordelige premie aan. De polis bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide dekking. De premie kan laag blijven omdat het schadeverloop goed is. Porsche rijders zijn zuinig met hun auto, zodoende hebben we weinig schadegevallen. Maar als er schade is, kun je ervan uitgaan dat de schade snel en correct wordt afgehandeld.

Heb je een vraag, bel ons, we helpen je snel. Je krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die je voorziet van goed advies. Wil je een offerte? Ook dit kan telefonisch. Meer weten? Kijk op onze pagina meest gestelde vragen.

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft geen enkele band met Porsche Nederland of de importeur.

Lees verder >>

WA Basisdekking

  • Schade aan anderen
  • Geen Eigen Risico
  •  Uitstekende voorwaarden

 Premie WA

Beperkt Casco

  • Brand / Storm / Diefstal
  • Aanrijding met wild
  • Ruitschade

 Premie BC

Meest gekozen

Volledig Casco

  • Beperkt Casco dekking
  • Botsen / Slippen
  • Vandalisme

 Premie VC

Home Porsche Verzekering