Oldtimer

Oldtimer Porsche verzekeren

De Oldtimer Porsche verzekering is er voor de echte Porsche liefhebber. Je oldtimer Porsche verzekeren kun je regelen op deze website of je vraagt ons een offerte te maken. Deze oldtimer Porsche verzekering heeft een voordelige premie en een laag eigen risico. Is de Porsche ouder dan 15 jaar dan heb je keuze uit WA dekking, eventueel aan te vullen met beperkt of volledig Casco dekking.

De oldtimer Porsche verzekering is voor hobbymatig gebruik. Gebruik je de Porsche voor dagelijks verkeer, kies dan voor de Premium Porscheverzekering.

Keuze uit 3 oldtimerverzekeringen:

Klassieke Porsche : Porsche ouder dan 8 jaar

Sportauto Porsche : Porsches ouder dan 15 jaar

Oldtimer Porsche : Porsches ouder dan 25 jaar

De klassieke Porsche is een verzekering van Turien & Co (geen pechhulp dekking). De sportauto verzekering en de oldtimerverzekering is de volmachtgever ASR en deze verzekeringen zijn inclusief pechhulp dekking.

Het is mogelijk om een Porsche die ouder is dan 15 jaar, alleen voor WA dekking te verzekeren. Of dit verstandig is, is een persoonlijke keuze en is afhankelijk van het gebruik van de Porsche en uiteraard van de waarde van de auto. Het sportauto- en het oldtimertarief is een vaste premie zonder bonus malus. Een voordeel hiervan is dat er geen schadevrije jaren in gebruik worden genomen.

Oldtimer Porsches hebben, mits, ze goed zijn onderhouden, een aanzienlijke taxatiewaarde. De meeste Porsches worden uitgebreid verzekerd. Hier lees je meer over keuze in dekkingen.

Je kunt het zelf regelen maar het hoeft niet. Wij maken graag een offerte voor je Porsche. Ons team gaat meteen voor je aan de slag. Je krijgt een vrijblijvend voorstel in je mailbox die het beste bij jouw Porsche past.

Direct aanvragen