Oldtimer

Oldtimer Porsche verzekeren

De Oldtimer Porsche verzekering is er voor de Porsche liefhebber. Je oldtimer Porsche verzekeren kan online op deze website. Deze oldtimer Porsche verzekering heeft een voordelige premie en een laag eigen risico. Wil je een hele lage premie en is je Porsche ouder dan 15 jaar dan kun je de Porsche voor WA dekking verzekeren. De meeste Porsche rijders kiezen er voor om de dekking uit te breiden met beperkt Casco of volledig Casco dekking.

De oldtimer Porsche verzekering is voor hobbymatig gebruik. Gebruik je de Porsche voor dagelijks verkeer, kies dan voor de Premium Porscheverzekering.

Keuze uit 3 oldtimerverzekeringen:

Klassieke Porsche : Porsche ouder dan 8 jaar

Sportauto Porsche : Porsches ouder dan 15 jaar

Oldtimer Porsche : Porsches ouder dan 25 jaar

De klassieke Porsche is een verzekering van Turien & Co. Dit is een speciale Porsche verzekering, echter deze verzekering is exclusief pechhulp dekking. Bij de sportauto verzekering en de oldtimerverzekering is de volmachtgever ASR en deze verzekeringen zijn inclusief pechhulp dekking.

Het is mogelijk om een Porsche die ouder is dan 15 jaar, alleen voor WA dekking te verzekeren. Of dit verstandig is, is een persoonlijke keuze en is afhankelijk van het gebruik van de youngtimer Porsche en uiteraard van de waarde van de auto. Zowel de premie van het sportauto- als het oldtimertarief is een vaste premie zonder bonus malus. Een voordeel hiervan is dat er geen schadevrije jaren in gebruik worden genomen.

Oldtimer Porsches hebben, mits, ze goed zijn onderhouden, een aanzienlijke taxatiewaarde. De meeste Porsches worden uitgebreid verzekerd. Hier lees je meer over keuze in dekkingen.

Je kunt alles zelf regelen maar het hoeft niet. Wij maken graag een offerte voor je Porsche. Ons team gaat meteen voor je aan de slag. Je krijgt een vrijblijvend voorstel in je mailbox die het beste bij jouw Porsche past.

Direct verzekering aanvragen