Porscheverzekering vanaf 8 jaar oud

Premie berekenen

Op deze pagina lees je de voorwaarden voor klassieke Porsches tussen 8 jaar en 14 jaar oud. Deze Klassieke Porsche verzekering wordt bij Turien & Co ondergebracht.

Eigen risico:

Voor alle schaden inclusief ruitbreuk geldt een eigen risico van € 450,- maximaal per gebeurtenis.

Minimale alarmeisen:

Elke Porsche is uniek. Als je de Porsche verzekering afsluit, krijg je informatie in de mail over eventuele alarmeisen. De alarm eisen worden zwaarder als de Porsche een grotere catalogus of taxatie waarde heeft.

Als je een tweedehands Porsche koopt heb je in de meeste gevallen al het juiste alarmsysteem in de auto. Mocht het noodzakelijke alarm niet in het voertuig aanwezig is, heb je altijd geruime tijd de gelegenheid om het juiste alarm te laten plaatsen. Na het ingaan van de verzekering is de termijn 3 weken.

Tijdens de inbouwtijd geldt er een eigen risico voor schade als gevolg van inbraak of diefstal van 10% van de verzekerde som per gebeurtenis. Vrijwillige inbouw van een voertuigvolgsysteem volgens SCM klasse 4 of 5 levert een premiekorting op de cascopremie op van 10%

Taxatierapport Porsche

Indien de opgegeven casco waarde binnen één maand na de ingangsdatum van de verzekering wordt bevestigd met een taxatierapport geldt deze waarde als werkelijke waarde (vaste taxatie). Bij niet of niet tijdig inzenden van het taxatierapport naar de verzekeraar zal eventuele casco schaderegeling plaatsvinden volgens de standaard polisvoorwaarden.

Bovenstaande regeling is opgenomen in de aanvullende voorwaarden bij het verzekeren van uw Porsche. 

Home Porsche Verzekering Porscheverzekering vanaf 8 jaar oud