• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.4
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Porsche Verzekering Voorwaarden Porsche verzekering

Voorwaarden Porsche verzekering

Porsche verzekering t/m 8 jaar oud

Zorgeloos genieten van je Porsche is belangrijk en geeft je een goed gevoel. Daar houden wij bij Veenstra & de Jong Assurantiën rekening mee. Weten dat je trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen, waardoor je nog intenser kunt genieten van je Porsche.

Nieuwwaarde | Aanschafwaarde garantie
Afhankelijk van het bouwjaar en de waarde van de Porsche heb je keuze voor een nieuwwaarde regeling of een aanschafwaarde regeling. Ook als je niet de eerste eigenaar bent. Deze dekking is dan maximaal 3 of 5 jaar geldig.

Alarmsysteem Porsche

Veenstra & de Jong Assurantiën

K.R. Poststraat 9
8441 EG Heerenveen

Kvk Leeuwarden nr: 68462182
AFM vergunning nr: 12044970

Contact

0513 – 646494 
info@veenstradejong.nl
Ma – vrij : 9.00 – 17:30 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur

Wil je de Porsche volledig casco verzekeren dan moet de Porsche in de meeste gevallen beschikken over een goedgekeurd alarmsysteem klasse 3. Indien de Porsche een waarde heeft van € 100.000,- of meer dan dient er een voertuigvolgsysteem aanwezig te zijn. Je krijgt altijd uitgebreide informatie over bij het opvragen van een offerte of aanvraag.

Hoe vraag je de Porsche verzekering aan

De verzekeringsnemer is minimaal 30 jaar oud. Ben je nog geen 30 jaar oud maar wel ouder dan 25? Dan kun je deze Porsche verzekering afsluiten onder voorbehoud van acceptatie en een goed schadeverleden. Je moet dan minimaal aantoonbaar 8 jaar schadevrij hebben gereden.

Als je een offerte bij ons aanvraagt, vertellen we je precies waar je rekening mee moet houden. Vraag hier een maatwerk offerte op: offerteaanvraag.

Porsche klassieker tarief : Porsche 8 jaar of ouder

WA dekking
WA dekking is de basis voor de Porsche klassiekerverzekering. Met de WA verzekering ben je verzekerd voor schade aan derden. Deze verzekering is uit te breiden met o.a. schadeverzekerden inzittenden en rechtsbijstandsverzekering.

Beperkt casco of Volledig casco
Als je de auto ook beperkt casco of volledig casco wilt verzekeren, wat meestal gewenst is bij een Porsche. Dan dient er een taxatierapport door een erkend FEHAC taxateur opgemaakt te worden. Dit taxatierapport is 3 jaar geldig. Het rapport moet binnen 2 maanden na het aanvragen van de Porsche verzekering ingestuurd te worden om de vaste waarde te kunnen garanderen. Het taxatierapport mag bij aanvang niet ouder zijn dan 6 maanden.

Het taxatierapport moet voldoen aan de eisen van de FEHAC. Het rapport dient te zijn opgemaakt door een registertaxateur aangesloten bij de FEHAC. De taxateur wordt door de verzekerde ingeschakeld en betaald. Kijk hier voor een actuele lijst van erkende taxateurs.

Lees hier de complete polisvoorwaarden in PDF