• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Porsche Verzekering Voorwaarden Porsche verzekering

Voorwaarden Porsche verzekering

Zorgeloos genieten van je Porsche is belangrijk en geeft je een goed gevoel. Daar houden wij bij Veenstra & de Jong Assurantiën rekening mee. Weten dat je trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen, waardoor je nog intenser kunt genieten van je Porsche.

Nieuwwaarde | Aanschafwaarde garantie
Afhankelijk van het bouwjaar en de waarde van de Porsche heb je keuze voor een nieuwwaarde regeling of een aanschafwaarde regeling. Ook als je niet de eerste eigenaar bent. Deze dekking is dan maximaal 3 of 5 jaar geldig.

Porsche tot 10 jaar

Diefstalpreventie Porsche

Veenstra & de Jong Assurantiën

K.R. Poststraat 9
8441 EG Heerenveen

Kvk Leeuwarden nr: 68462182
AFM vergunning nr: 12044970

Contact

0513 – 646494 
[email protected]
Ma – vrij : 9.00 – 17:30 uur

Voorwaarden Porsche

Een Porsche tot 10 jaar oud wordt eigenlijk altijd volledig casco verzekerd. Welk alarmsysteem is dan nodig? Voor de beveiliging is niet alleen de waarde van de Porsche doorslaggevend maar ook diefstalgevoeligheid, aanwezige beveiliging en bouwjaar van de auto. De verzekeraar kijkt dan wat de minimale beveiligingseis is waaraan de auto moet voldoen en waarmee de kans op diefstal zo klein mogelijk wordt. Voldoet de huidige beveiliging van de auto nog niet aan het gewenste niveau, dan doet de verzekeraar suggesties voor gespecialiseerde bedrijven die de Porsche adequaat kunnen beveiligen.

Bij het aanbod dat je van ons krijgt ontvang je uitgebreide informatie over een eventueel benodigd alarmsysteem en de voorwaarden Porsche.

Hoe vraag je de Porsche verzekering aan

De verzekeringsnemer / bestuurder is minimaal 35 jaar oud en je hebt de laatste 5 jaar geen schuld of diefstalschade gehad.

Vraag hier je maatwerk offerte Porscheverzekering aan

Porsche klassieker tarief: Porsche 10 – 15 jaar

Met onze Porsche klassieker verzekering weet jij zeker dat je jouw geliefde klassieke auto goed verzekert. In geval van schade krijg je de waarde vergoed die jouw klassieker verdient. Bovendien is er altijd dekking voor jouw klassieker na een ongeval, in Nederland maar ook in het buitenland, bij schade, diefstal en bij een total-loss schadeuitkering.

Unieke kenmerken van de Porsche klassieke autoverzekering

De volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Dekking voor onderdelen tijdens restauratie;
  • Vergoeding wanneer jouw klassieker schade toebrengt aan één van je andere auto’s;
  • Tijdens deelname aan puzzelritten
  • Verzekering voor jouw klassieker tijdens clubevenementen en shows, zelfs in het buitenland;
  • Op maat gemaakte onderdelen.

Porsche verzekeren op taxatiewaarde

Voor je klassieke Porsche is een taxatierapport nodig. In dit rapport staat de getaxeerde waarde van de Porsche en deze waarde komt op de polis te staan. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werkt de verzekeraar uitsluitend met geregistreerde experts. Het rapport dient te zijn opgemaakt door een taxateur aangesloten bij: de FEHAC, de NIVRE, VTR, TMV of RETM. De taxateur wordt door de verzekerde ingeschakeld en betaald.

Offerte Porsche verzekering

Oldtimer Porsche verzekering 15 jaar en ouder

Heb je een oldtimer Porsche ouder dan 15 jaar, bereken de premie oldtimerverzekering.

Heb je vragen over de voorwaarden Porsche of wil je alvast de voorwaarden gemaild hebben, neem contact met ons op of stuur een mailtje naar [email protected]