Voorwaarden

Voorwaarden Porsche verzekering jonger dan 8 jaar oud

Zorgeloos genieten van je Porsche is belangrijk en geeft je een goed gevoel. Daar houden wij bij Veenstra & de Jong Assurantiën rekening mee. Weten dat je trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen, waardoor je nog intenser kunt genieten van je Porsche.

Nieuwwaarde | Aanschafwaarde garantie Porsche

Afhankelijk van het bouwjaar van de auto en de waarde van de Porsche heb je de keuze voor een nieuwwaarde regeling of een aanschafwaarde regeling. Ook als je niet de eerste eigenaar bent. Deze dekking is dan maximaal 3 jaar geldig.

Wil je de Porsche volledig casco verzekeren dan moet de Porsche in de meeste gevallen beschikken over een goedgekeurd alarmsysteem klasse 3. Indien de Porsche een waarde heeft van € 100.000,- of meer dan dient er een voertuigvolgsysteem aanwezig te zijn.

Acceptatie
De verzekeringsnemer moet ten minste 30 jaar oud zijn. Ben je nog geen 30 jaar oud maar wel ouder dan 25? Dan kun je deze Porsche verzekering afsluiten onder voorbehoud van acceptatie en een goed schadeverleden. Je moet dan minimaal aantoonbaar 8 jaar schadevrij hebben gereden.

Als je een offerte bij ons aanvraagt, vertellen we je precies waar je rekening mee moet  houden. Vraag hier een maatwerk offerte op: offerteaanvraag.

Wil je de Porsche verzekeren? Vul dan het aanvraagformulier in: Aanvraag Porscheverzekering

Porsche klassieker tarief : Porsche is 8 jaar of ouder

WA dekking

WA dekking is de basis voor de Porsche klassiekerverzekering. Met de WA verzekering ben je verzekerd voor schade aan derden. Deze verzekering is uit te breiden met o.a. schadeverzekerden inzittenden en rechtsbijstandsverzekering.

Beperkt casco of Volledig casco

Als je de auto ook beperkt casco of volledig casco wilt verzekeren, wat een heel goed idee is, overigens bij een Porsche. Dan dient er een taxatierapport door een erkend FEHAC taxateur opgemaakt te worden. Dit taxatierapport is 3 jaar geldig. Het rapport moet binnen 2 maanden na het aanvragen van de Porsche verzekering gestuurd te worden om de vaste waarde te kunnen garanderen. Het taxatierapport mag bij aanvang niet ouder zijn dan 6 maanden.

Het taxatierapport moet voldoen aan de eisen van de FEHAC. Het rapport dient te zijn opgemaakt door een registertaxateur aangesloten bij de FEHAC. De taxateur wordt door de verzekerde ingeschakeld en betaald. Kijk hier voor een actuele lijst van erkende taxateurs.

Polisvoorwaarden Porsche