• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Recreatie

Recreatie

Reisverzekering

Recreatie verzekeringen

In je vrije tijd wil je genieten en je geen zorgen maken of alles wel goed is geregeld. Laat het over aan de recreatie specialist. Wij zijn er voor jou!

  • Scherp geprijsd
  • Vandaag nog verzekerd
  • Snelle en duidelijk service

Vakantie, de voorpret is al leuk

Voordat je op vakantie gaat, is het belangrijk om je verzekeringen te bekijken om te checken of je voldoende verzekerd bent tijdens je reis. Hieronder staan enkele zaken die je zou moeten overwegen:

  1. Reisverzekering en annulering: Het afsluiten van een reisverzekering is aan te raden om onvoorziene gebeurtenissen te dekken, zoals diefstal, ziekte of ongevallen tijdens je vakantie. Controleer de dekking van je polis en zorg dat deze aansluit op je vakantieplannen.
  2. Ziektekostenverzekering: Als je naar het buitenland gaat, is het belangrijk om na te gaan of je ziektekostenverzekering voldoende dekking biedt. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten.
  3. Autoverzekering: Als je met de auto op vakantie gaat, zorg er dan voor dat je autoverzekering in orde is. Heb je bijvoorbeeld pechhulp Europa verzekerd en controleer of alle belangrijke telefoonnummers in je telefoon staan.

Hoe ga jij op vakantie?

Je wilt alles goed regelen. Of je nu met de camper, caravan of met het vliegtuig op vakantie gaat, je wilt geen risico lopen dat de fijnste tijd van het jaar wordt afgebroken door iets vervelends. Check voordat je vertrekt of je alle benodigde verzekeringen hebt afgesloten en of dat de dekking actueel is. Op deze site lees je ook tips over hoe je een goedkope camperverzekering regelt en dat je voor een stacaravan verzekering een andere dekking hebt dan voor een vouwwagenverzekering.

Twijfel je of je alles goed geregeld hebt? Heb je de juiste verzekeringen of heb je teveel verzekeringen? Bel ons, wij helpen je en jij kunt verder met de voorbereiding van de vakantie. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen die met vrije tijd en recreatie te maken hebben.