• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Vakantie, .. heerlijk, .. de voorpret is al fijn.

Je wilt alles goed regelen. Of je nu met de camper, caravan of met het vliegtuig op vakantie gaat, je wilt geen risico lopen dat de fijnste tijd van het jaar wordt afgebroken door iets vervelends. Check even of je alle verzekeringen hebt afgesloten voordat je vertrekt.

Wij hebben de recreatieverzekeringen op een rij gezet. Twijfel je ergens aan, of je de juiste verzekering hebt of de juiste dekking? Bel ons dan even, wij helpen je en jij kunt verder met de voorbereiding van de vakantie.

Veenstra & de Jong Assurantiën staat bekend om haar recreatieverzekeringen. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen die met vrije tijd en recreatie te maken hebben. Wij bieden onder andere de volgende recreatieverzekeringen aan:

Je hebt bij ons het gemak van online regelen én advies als je ons nodig hebt. Bel ons als je een recreatieverzekering nodig hebt of vragen heeft over één van de recreatieverzekeringen. Verder op deze website kun je informatie vinden over de camper, caravan, boot of recreatiehuisverzekering. Kom je er niet uit, bel of mail ons dan, we helpen graag!