• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Veiligheid voorop

De statistieken bevestigen de stevige reputatie van Saab rijders. Saab rijders zijn verantwoorde bestuurders die bijdragen tot de bekendheid van het merk. Een Saab staat voor beheersing, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Saab verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën beantwoordt dit gevoel. Veiligheid door een prima dekking en hulpverlening met een bijpassende beheersbare premie bij een betrouwbare verzekeraar.

Minder schade, lagere premie

Doordat Saab rijders minder brokken maken dan andere weggebruikers is de premie voor deze autoverzekering in het algemeen lager dan voor andere merken. In onderstaande premietool kunt u de premie voor uw Saab vergelijken met uw huidige premie. Bereken hieronder de premie voor de Saab autoverzekering.

Bereken Premie Saab verzekering

goedkope autoverzekering

Bezit u een klassieke Saab ouder dan 25 jaar en rijdt u alleen in uw vrije tijd in uw Saab? Dan komt u in aanmerking voor de Saab oldtimer verzekering. Kijk op de website oldtimer Saab verzekering:

Premie oldtimer verzekering Saab

Wilt u persoonlijk advies of een offerte? Vul dan het contactformulier in of bel ons! Wij geven u graag goed advies voor uw auto en andere verzekeringen.