• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

saab autoverzekering

Bespaar op je autoverzekering

In het verkeer kan altijd iets onverwachts gebeuren. Je wilt je Saab goed verzekeren om eventuele schades zo goed en betaalbaar op te lossen.

  • Laagste premie
  • 6 dagen per week bereikbaar
  • Snelle en duidelijk service

Bereken premie Saab autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Veiligheid voorop

De statistieken bevestigen de stevige reputatie van Saab rijders. Saab rijders zijn verantwoorde bestuurders die bijdragen tot de bekendheid van het merk. Een Saab staat voor beheersing, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Saab autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën beantwoordt dit gevoel. Veiligheid door een prima dekking en hulpverlening met een bijpassende beheersbare premie bij een betrouwbare verzekeraar.

Minder schade, lagere premie

Doordat Saab rijders minder schade maken dan andere weggebruikers is de premie voor deze autoverzekering in het algemeen lager dan voor andere merken. Op deze website kun je de premie voor uw Saab vergelijken met uw huidige premie. Bereken hieronder de premie voor de Saab autoverzekering.

Sluit ook meteen de schade inzittenden verzekering bij.

24 uur per dag kun bij ons terecht voor vragen over schade afhandeling, dekking of premie, zo heb je het voordeel van een voordelig online tarief én persoonlijk advies.

Saab Oldtimer verzekering

Ben je in het bezit van een klassieke Saab ouder dan 25 jaar en wordt deze oldtimer Saab alleen gebruikt in vrije tijd? Dan komt de auto in aanmerking voor de Saab oldtimerverzekering. Kijk op de website oldtimer Saab verzekering:

Premie oldtimer verzekering Saab

Wil je persoonlijk advies of een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel ons! Wij geven goed advies voor de auto en andere verzekeringen.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.