• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Schadeverzekering inzittenden

Schadeverzekering inzittenden

Autoverzekering

Schadeverzekering inzittenden

Met de inzittendenverzekering heb je de zekerheid van dekking tegen letsel en schade na een ongeval ongeacht wie aansprakelijk is.

Schadeverzekering inzittenden

Altijd beschermd onderweg

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Wat is de SVI Verzekering?

De schadeverzekering voor inzittenden, ook bekend als SVI, is een waardevolle aanvulling op zowel je auto- als motorverzekering. Het biedt belangrijke dekking na een ongeval, zowel voor jou als bestuurder als voor je medepassagiers. Deze verzekering vergoedt letselschade en schade aan bagage of kleding, en ook in het geval van eigen schuld ontvang je een vergoeding, zij het met een vastgesteld maximumbedrag.

Wat wordt er vergoed?

Wanneer je een autoverzekering of een camperverzekering afsluit dan kun je deze deze uitbreiden met een schadeverzekering inzittenden. Maar wat wordt er precies gedekt? Stel je voor dat een ongeval je arbeidsongeschikt maakt, en je hebt medische of huishoudelijke hulp nodig. Misschien moeten er zelfs aanpassingen in je woning worden gedaan. De SVI dekking is speciaal ontworpen om dergelijke situaties te ondersteunen, inclusief smartengeld en een vergoeding bij overlijden.

Schadevergoeding als passagier

Passagiers kunnen ook op de SVI rekenen. Het verhalen van letselschade op de aansprakelijke partij kan echter lang duren, soms zelfs met een juridische strijd om de schuldvraag te bewijzen. De WA-verzekering van de schuldige partij dekt mogelijk niet alle kosten, vooral niet bij bijzondere omstandigheden.

Aantal gedekte personen

De SVI-dekking geldt voor het aantal geregistreerde zitplaatsen met gordel, zoals bij de RDW vastgelegd. Bij schade wordt altijd gekeken naar het aantal inzittenden op dat moment, zodat elke betrokkene de bescherming krijgt die hij of zij verdient.

Kortom, met de schadeverzekering inzittenden ben je niet alleen op de weg, maar ook na een ongeval goed beschermd. Sluit deze waardevolle dekking af voor een paar euro per maand, bij je auto, motor of camperverzekering.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.