Tesla verzekering

 

Verzeker je Tesla bij Veenstra & de Jong Assurantiën

De premie van de Tesla verzekering gaat omlaag. Heb je een paar jaar geleden een autoverzekering voor je Tesla aangevraagd? Vraag meteen een offerte aan, grote kans dat je de Tesla goedkoper kan verzekeren.

We vergelijken de Tesla verzekering van meerdere partijen en selecteren de beste Tesla autoverzekering die het beste bij jouw Tesla past. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste Tesla verzekering hebt met de juiste dekking en het laagste eigen risico.

Je krijgt snel een voorstel in je mailbox, je kunt de offerte rustig bekijken. Heb je meteen verzekeringsdekking nodig, bel ons direct, je krijgt telefonisch dekking, zodat je meteen kan rijden. Je Tesla verzekeren kan snel en je krijgt meteen duidelijke informatie. Hieronder hebben we 2 Tesla verzekeringen naast elkaar gezet.

Tesla verzekeringen

De exclusieve Tesla verzekering

Deze Premium XL Tesla polis is bedoeld voor exclusieve Tesla’s met een cataloguswaarde vanaf € 100.000,-. De Tesla XL autoverzekering van Turien heeft een aantrekkelijke premie en is uitermate geschikt voor de Tesla. Laadproblemen en schade aan de laadpaal zijn standaard meeverzekerd en mocht de actieradius niet toereikend zijn dan biedt de verzekeraar gratis hulpverlening. Deze XL autoverzekering heeft een *bijtellingsbeschermer.

De Budget Tesla verzekering

De budget Tesla verzekering is een goedkope autoverzekering voor Tesla rijders die meer dan 6 schadevrije jaren hebben opgebouwd. Deze budget autoverzekering is uitermate geschikt voor 2e hands Tesla’s, deze goedkopere Tesla verzekering is aan te vragen als de aanschafwaarde lager is dan € 75.000,-. Je krijgt alleen een voorstel van de Budget Teslaverzekering als jouw Tesla hier geschikt voor is.

Meteen voorlopige verzekeringsdekking regelen voor de Tesla? Bel ons 0513-646494. Dit is vooral handig als je meteen wilt rijden.  Op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 16:00 en van maandag t/m vrijdag tot 17:30.

Wilt je de huidige Tesla verzekering opzeggen? dan is opzeggen.nl handig.
 

*bijtellingsbeschermer is een vergoeding voor het verschil dat je hebt als je elektrische auto total loss is en je een nieuwe moet kopen die een hogere bijtelling heeft. Bijvoorbeeld, je hebt nu 8% bijtelling, door een ongeval heb je nu een elektrische auto met 12% bijtelling. De verzekeraar vergoed dan het netto verschil tussen de oude en de nieuwe bijtelling.

Home Tesla verzekering