Tesla verzekering

 

Wij maken een premievoorstel die het beste bij uw Tesla past. Veenstra & de Jong Assurantiën heeft een samenwerking met meerdere Tesla verzekeraars. Zo bent u verzekerd van de beste en voordeligste Tesla verzekering.

Een Teslaverzekering regelt u in 3 stappen.

  1. U vult het offerteformulier in.
  2. U krijgt snel een premievoorstel met informatie.
  3. Vraag de autoverzekering voor de Tesla aan.

De exclusieve Tesla verzekering

Deze Tesla polis wordt ondergebracht bij de verzekeraar Turien. U kunt deze verzekering gemakkelijk afsluiten via ons kantoor. De Tesla autoverzekering van Turien heeft een aantrekkelijke premie en is speciaal ontwikkeld voor de Tesla. Laadproblemen zijn standaard meeverzekerd. U heeft daarnaast een aantal opties, zo kunt u kiezen voor 3 jaar nieuwwaarde- of aanschafwaarde regeling.

De Budget Tesla verzekering

De budget Teslaverzekering is een goedkope autoverzekering voor Tesla rijders met meer dan 6 schadevrije jaren. De aanschafwaarde van de Tesla is minder dan € 75.000,-. Deze budget autoverzekering is uitermate geschikt voor 2e hands Tesla’s. U krijgt automatisch het juiste voorstel bij de offerte aanvraag.

Meteen voorlopige dekking voor uw Tesla? Dan graag even bellen 0513-646494. Wij geven u meteen telefonisch voorlopige dekking voor de Tesla zodat u ook direct kunt rijden. Dit is op zaterdag mogelijk tot 16:00 en door de week tot 17:30.

Wilt u uw huidige Tesla verzekering opzeggen? dan is deze website wellicht handig. Of wij regelen het voor u!
 
Home Tesla verzekering