• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Tesla Verzekering Premie Tesla Verzekering

Premie Tesla Verzekering

Offerte / Premie Tesla

De Tesla rijder heeft het de laatste jaren nog al wat wisseling gehad met verzekeringsmaatschappijen. Tesla bestuurders kwamen in 2014 met een aantrekkelijke premie terecht bij Centraal Beheer, met een vaste premie van € 700,- per jaar.  Na één jaar bleek al dat de schadelast te hoog was in combinatie met wat er aan premie binnenkwam. Daarna werden ze doorgestuurd naar Delta Lloyd. Delta Lloyd heeft de portefeuille overgedragen aan Turien, ook weer om dezelfde reden. Turien is één van de weinige partijen die nu nog Tesla’s verzekeren. Het verschil met de vorige maatschappijen is dat Turien schadevrije jaren vraagt, hoe meer schadevrije jaren des te meer no-claim dat er berekend wordt.

Ook wij brengen de Tesla’s onder bij Turien. Wat het verschil is tussen ons en andere tussenpersonen? Wij berekenen een lagere provisie. Dit kunnen we doen omdat we veel offertes en aanvragen verwerken op een dag.

Hoe sluit je een Tesla verzekering af? Vul het offerteformulier in, wij sturen zo snel mogelijk een offerte via de mail. Als je het een goed voorstel vindt dan bel je ons, we kunnen dan meteen dekking regelen.

Voorwaarden Tesla verzekering