Tractorverzekering

Bij Veenstra & de Jong kunt u uw tractor met een gerust hart verzekeren. Ook zonder een compleet verzekeringspakket. Bij ons staat de klant centraal. Wij geven u graag een advies voor uw agrarische pakket maar u kunt bij ons ook een losse tractor tractor verzekeren. Hierbij een overzicht van mogelijkheden voor het verzekeren van uw tractor:

Premie Tractor

Oldtimer tractor verzekering    *premie € 65,- per jaar :

Dit is een tractorverzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor wordt particulier gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes (geen optocht, zoals carnaval)

Hobbytractor verzekering        *premie € 107,- per jaar:

Dit is een tractorverzekering voor liefhebbers van hobbytractoren. De tractor mag alleen in de privé sfeer worden gebruik. Rijden met een kar of een aanhanger is ook gewoon verzekerd. Denk aan klusjes zoals: hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. De tractor mag niet zakelijk of voor loonwerk worden gebruikt.

Tractorverzekering Agrarisch *premie vanaf 107,- per jaar:

Gebruikt u de tractor alleen voor uw agrarisch bedrijf of gebruikt u de tractor voor loonwerk? Klik hier voor meer informatie of vraag een offerte bij ons aan. U ontvangt snel een premie voorstel. Zelf de premie berekenen op de website kan ook ⇒ premie landbouwvoertuig. Als u de verzekering voor uw trekker of landbouwvoertuig meteen wilt regelen, bel ons dan even, wij helpen u daar graag mee.

 

* de genoemde premies zijn excl. 21% assurantiebelasting.

 

Home Tractorverzekering