• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

tractorverzekering

Voordelige Tractorverzekering

Heb je een tractor in bezit? Dan heb je een tractorverzekering nodig. Bij ons kun je dit gemakkelijk online regelen.

  • Voor elke tractor de juiste tractorverzekering
  • Voor particulier en ondernemer
  • Persoonlijke service & online gemak

Tractor verzekeren vanaf € 65,-

De voordeligste tractorverzekering


09.0

of bel: 0513-646494

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën verzeker je jouw tractor voordelig. Jij bepaalt of je alleen je tractor bij ons verzekert of het hele agrarische pakket. Wil je eens praten over je verzekeringen? We maken graag een afspraak met jou, je krijgt dan advies waar je verder mee kunt. Neem contact met ons op.

De tractorverzekering regel je online gemakkelijk op deze website. Bellen kan natuurlijk ook, we helpen je graag! Hieronder zie je de tractorverzekeringen die je online kunt afsluiten.

Oldtimer tractor verzekering: premie € 65,- per jaar

Dit is een tractorverzekering voor de echte oldtimer tractor liefhebber. De tractor is ouder dan 30 jaar, de tractor wordt particulier gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes (geen optocht, zoals carnaval).

Hobby tractor verzekering : premie € 137,- per jaar

Dit is een tractorverzekering voor liefhebbers van hobby tractoren. De tractor mag alleen in de privé sfeer worden gebruik. Rijden met een kar of een aanhanger is ook gewoon verzekerd. Denk aan klusjes zoals: hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. De tractor mag niet zakelijk of voor loonwerk worden gebruikt.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Tractorverzekering Agrarischpremie vanaf 138,- per jaar

Gebruik je de tractor voor je agrarisch bedrijf of voor loonwerk? Klik hier voor informatie of vraag een offerte aan. Je ontvangt snel een premie voorstel. Je kunt de premie ook zelf berekenen: premie landbouwvoertuig. Als je het voertuig meteen wilt verzekeren, bel ons, wij helpen je graag en we kunnen meteen je tractor meteen verzekeren.

Quad op landbouwkenteken

Voor een Quad met een landbouwkenteken hebben we mogelijkheden. Vraag hiervoor een offerte aan. Je krijgt een voorstel. Daarna besluit je of je de Quadverzekering wilt afsluiten.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de oldtimer en hobby tractor verzekering?

De oldtimer tractorverzekering: bij deze verzekering ben je verzekerd tijdens toertochtjes, plezierritjes en evenementen. Je mag dan geen kar achter de tractor hangen.

De hobby tractorverzekering: bij deze verzekering ben je verzekerd tijdens hobbymatige privé klusjes. Denk aan grasmaaien, de paardenbak slepen of met een kar wat afval wegbrengen.

Mag ik mijn tractor uitlenen?

Je mag je tractor uitlenen aan een bestuurder die gemachtigd is te rijden. Het verhuren van de tractor is echter niet verzekerd op deze polis. Let er op dat bij het uitlenen van de tractor jij als eigenaar aansprakelijk bent als er schade ontstaat met je tractor.

Hoe kan ik het kenteken van mijn tractor doorgeven?

Heb je het kenteken van je tractor ontvangen? Dan kan je deze het makkelijkst hier aan ons doorgeven. Uiteraard mag je ook een foto sturen van het kentekenbewijs en dit naar ons mailen.

Heb ik meteen dekking voor mijn tractor?

Voordat wij je tractor in voorlopige dekking kunnen nemen, moeten wij enkele gegevens nakijken. We streven er altijd naar om je binnen 24 uur te voorzien van een dekkingsbevestiging. Heb je eerder voorlopige dekking nodig? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Wat is de dagwaarde van mijn tractor?

De dagwaarde van je tractor is de waarde wat de tractor op dit moment waard is. Hiervoor kan je de aankoopwaarde aanhouden of je kan kijken waar gelijknamige tractoren voor te koop staan. De dagwaarde van de tractor heb je nodig als je kiest voor een brand of diefstal dekking.

Wat is het dekkingsgebied van de tractorverzekering?

Met de tractorverzekering ben je verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Klaverblad geeft niet standaard een groene kaart af. Wil je wel graag een groene kaart ontvangen voor je tractor? Geef dit dan per mail aan ons door.

Kan ik mijn tractor ook zakelijk verzekeren?

Ja, ook voor zakelijke tractoren hebben wij mogelijkheden. Via deze link kan je een aanvraag indienen. Liever eerst een offerte? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte op.

Wat is het eigen risico op de tractorverzekering?

Voor de brand en diefstal dekking is er geen eigen risico van toepassing. Schade aan eigen voertuigen en gebouwen is ook verzekerd, hiervoor geldt een eigen risico van €225,-.

Ik ga zaterdag een tractor kopen, kan ik deze meteen verzekeren?

Ja, ook op zaterdag kan je bij ons een tractorverzekering afsluiten. Wij zijn op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar om je te helpen met de verzekering. Je kan het uiteraard ook zelf regelen via onze website.

Zit er no-claim op de tractor verzekering?

De premie voor de tractorverzekering is een vaste premie. Er zit geen no-claim korting op de premie. Na een schade ga je dus niet omhoog in premie.

Is mijn tractor tractor verzekerd met de boeren protesten?

Hou je ten eerste aan de regels. Rijden op de snelweg met een tractor is bijvoorbeeld niet gedekt. De verzekeraar is volgens de WAM verplicht een eventueel slachtoffer schadeloos te stellen. De schade kan dan mogelijk worden verhaald op de tractor bestuurder, Bij letsel of bijv. schade aan het wegdek kan dit echt om serieuze bedragen gaan. Ook in andere gevallen kan er sprake zijn van een verhoogd risico. Een (vreedzaam) protest kan zomaar escaleren. Het hangt dan ook af van de situatie, hoe je bent verzekerd en in hoeverre je risico neemt of opzoekt.

Kan ik ook andere voertuigen bij jullie verzekeren?

Jazeker, voertuigen die particulier worden gebruikt zoals een Unimog, minishovel, minigraver, heftruck en zitmaaier verzekeren wij. Ook de golfkar met kenteken kunnen we verzekeren.