Tractorverzekering

Bij Veenstra & de Jong kunt u uw tractor met een gerust hart verzekeren. Ook zonder een compleet verzekeringspakket. Bij ons staat de klant centraal. Wij kunnen u een advies geven over het gehele agrarische pakket maar u kunt ook alleen uw tractorverzekering bij ons onderbrengen. Hierbij een overzicht van mogelijkheden voor het verzekeren van uw tractor:

Premie Tractor

Oldtimer tractorverzekering    *premie € 65,- per jaar :

Dit is een tractorverzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor wordt particulier gebruikt voor ritjes, evenementen en toertochtjes (geen optocht, zoals carnaval)

Hobbytractorverzekering        *premie € 107,- per jaar:

Dit is een tractorverzekering voor bestuurders en tractoren ouder dan 20 jaar, de tractor mag gebruikt worden als hobbytractor, ook als u met een kar of een aanhanger rijdt is er dekking. Meest voorkomende klusjes zijn: hout halen, grasmaaien, paardenbak slepen etc. Zolang het gebruik uitsluitend particulier en hobbymatig is.

Tractorverzekering Agrarisch *premie vanaf 107,- per jaar:

Gebruikt u de tractor alleen voor uw eigen agrarisch bedrijf of gebruikt u de tractor voor loonwerk? Klik hier voor meer informatie of  vraag een offerte bij ons aan. U ontvangt z.s.m. een voorstel. U kunt de premie ook online berekenen. Als u de trekkerverzekering meteen wilt aanvragen dan kunt u ons bellen of het online aanvraagformulier invullen.

 

* de genoemde premies zijn excl. 21% assurantiebelasting en eenmalige poliskosten.

 

Home Tractorverzekering