• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Tractorverzekering Aanvraag landbouwvoertuig

Aanvraag landbouwvoertuig

Direct je shovel, heftruck of tractor zakelijk verzekeren is bij ons geen enkel probleem. Je kan het snel en eenvoudig regelen met bovenstaand aanvraagformulier. Heb je meteen dekking nodig? Vul dan het formulier in en bel ons. Ook als je behoefte hebt aan een vrijblijvend adviesgesprek over welke verzekering het beste bij jouw agrarisch werktuig past, staan wij voor je klaar.

Extra dekkingen Tractorverzekering

Je hebt bij ons keus uit verschillende dekkingen. Zo heb je de mogelijkheid om je werktuig alleen WA verzekeren, maar je kunt ook brand en diefstal mee verzekeren. En een groot voordeel bij ons; je hebt géén eigen risico. Werk en landbouwtuigen jonger dan 12 jaar kun je een nog uitgebreidere dekking kiezen, dit is de Casco dekking. Daarnaast kun nog een schadeverzekering opzittende meeverzekeren.

Gunstige premie

De premie van onze landbouw- en werktuigenverzekering wordt op basis van het KVK-nummer van je bedrijf berekend. Gebruik je de tractor voor loonwerk in opdracht van niet-agrarische bedrijven bijvoorbeeld overheid, wegenbouw of MKB dan is de premie hoger dan bij agrarisch gebruik.

Heb je geen KVK-nummer, maar ben je particulier? Ook dan hebben wij mogelijkheden. Je hebt dan alleen niet bovenstaand formulier nodig, maar een ander aanvraagformulier.

Daarnaast profiteer je van ons van een gunstige WA-premie. Schade aan eigen zaken is ook meeverzekerd. Hiervoor geldt een eigen risico van €225.

Niet alleen de premie is belangrijk

Naast een voordelige premie streven we naar een uitstekende dekking en een vlotte schadeafhandeling. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we enkel landbouw- en werktuigenverzekering aanbieden waar we positieve ervaringen mee hebben. Zo ben je altijd verzekerd van de optimale balans tussen prijs en kwaliteit.

Vragen over de premieberekening van de tractorverzekering? Bel, of mail ons.

Veenstra & de Jong Assurantiën

K.R. Poststraat 9
8441 EG Heerenveen

Kvk Leeuwarden nr: 68462182
AFM vergunning nr: 12044970

Contact

0513 – 646494 
[email protected]

Ma – vrij : 9.00 – 17:30 uur