Onderstaande vacature is vervuld. Zodra we weer een stageplek hebben, zullen we dit op deze website kenbaar maken.

 

Gevraagd stagiaire HBO

Zoek jij een uitdagende stage of werkplek vanaf september 2018?

Wij hebben vanaf september 2018 een stageplek op ons assurantiekantoor. Wij zoeken een HBO stagiaire, opleiding Financial Services Management / bank en verzekeringswezen / Finance Tax and Advice.

Je vindt het fijn om klanten te helpen met:

  • Het adviseren van de beste verzekering, offertes maken, wijzigingen doorvoeren en schademeldingen afhandelen.
  • Het verrichten van diverse administratieve taken zoals het verwerken van aanvragen in ons systeem en het beantwoorden van mails.

Functie-eisen

  • Stressbestendig, accuraat en flexibel;
  • In het bezit zijn van minimaal WFT Basis en Schade Particulier;
  • Ervaring in de verzekeringsbranche / telefonisch contact is een pre;
  • Commercieel en/of marketing gericht;

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor, met de focus op motorrijtuigen en recreatieverzekeringen. We zijn erg actief op internet en sociale media. Voor onze klant zijn wij altijd op een persoonlijke manier op zoek naar de verzekering met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Bedrijfscultuur

Veenstra & de Jong Assurantiën is een groeiend, compact bedrijf met een energiek team. Het bedrijf bestaat uit een verzekeringskantoor en een makelaardij. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die flexibel is en betrokken. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Ons huidige team bestaat uit 6 personen.

Hoe kan ik solliciteren?

Spreekt dit je aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan voor 24- 40 uur per week? Graag je motivatie en CV mailen naar: Ann de Haan, ann@veenstradejong.nl