Vacature assurantie adviseur

Gevraagd stagiaire MBO / HBO

Zoek jij een uitdagende stage / werkplek vanaf september 2020

Wij hebben vanaf sepember 2020 een stageplek beschikbaar op ons assurantiekantoor. Wij zoeken een MBO / HBO stagiaire, Je doet één van de volgende opleidingen:

  • Adviseur/klantmedewerker schadeverzekeringen
  • Financial Services Management / Finance, Tax and Advice.

Onze klant staat altijd centraal,  je vindt het fijn om klanten te helpen met:

  • Het adviseren van de beste verzekering, offertes maken, wijzigingen doorvoeren en schademeldingen afhandelen.
  • Het verrichten van diverse administratieve taken zoals het verwerken van aanvragen in ons systeem en het beantwoorden van mails.

Functie-eisen

  • Stressbestendig, accuraat en flexibel;
  • In het bezit zijn van minimaal WFT Basis (verplicht) en Schade Particulier (is een pre);
  • Ervaring in de verzekeringsbranche / telefonisch contact is een pre;
  • Commercieel en/of marketing gericht;

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor, met de focus op motorrijtuigen en recreatieverzekeringen. We zijn proactief op internet en sociale media. Voor onze klanten zijn wij altijd op een persoonlijke manier op zoek naar de verzekering met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Bedrijfscultuur

Veenstra & de Jong Assurantiën is een groeiend, compact bedrijf met een energiek team. Je komt te werken in een net verbouwd gebouw met alle voorzieningen. Het bedrijf bestaat uit een verzekeringskantoor en een makelaardij. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die flexibel is en betrokken. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf. Je hebt 4 collega’s op assurantiën en 3 collega’s op de makelaardij.

Hoe kan ik solliciteren?

Spreekt dit je aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan voor 24- 40 uur per week? Graag je motivatie en CV mailen naar: mevr. A.C. de Haan, ann@veenstradejong.nl

Home Vacature assurantie adviseur