• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Download onze app Adviseur. In deze app kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen. Heb je de app niet dan kun je contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Wanneer worden er poliskosten in rekening gebracht?

Niet alle verzekeraars berekenen poliskosten. Eventuele poliskosten worden in rekening gebracht bij het afsluiten van een verzekering en het tussentijds wijzigen van een polis. Poliskosten zijn een vergoeding voor administratie, porti en papierkosten. Omdat er meer en meer digitaal wordt verstuurd, kiezen sommige verzekeraars er voor om geen poliskosten meer in rekening te brengen. Een verzekeraar die geen standaard poliskosten in rekening brengt is Klaverblad.

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Sommige mensen regelen al hun verzekeringen online. Maar soms heb je behoefte aan advies van een verzekeringsadviseur. Als je een (andere) auto of boot hebt gekocht is het fijn om dit telefonisch door te kunnen geven. Je weet dan dat je spullen goed zijn verzekerd.

Maar waarom zou je moeten kiezen? Bij Veenstra & de Jong hoef je niet te kiezen tussen online of persoonlijk advies. Je kunt het bij ons zelf regelen op deze website en als je wilt kunnen we ook een afspraak inplannen voor een bezoek of een telefonische afspraak. Woon jij in de buurt van Heerenveen dan komen we graag bij je langs. Een afspraak bij ons op kantoor kan ook. Dit is geheel vrijblijvend en we berekenen hier geen kosten voor. Bel ons, of maak een afspraak. We bellen je snel.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.