Woonverzekering Unigarant

De vernieuwde woonverzekering Unigarant

De Woonverzekering van Unigarant is nu nog beter geworden. Je kunt nu heel gemakkelijk je inboedel, opstal en aansprakelijkheid verzekeren. Wil je meer weten over dit woonpakket? Vul dit formulier in. Advies is bij ons gratis en vrijblijvend.

Bereken hier online de premie voor je woonverzekering:

Wat is er veranderd in het nieuwe woonpakket van Unigarant?

De voorwaarden zijn eenvoudiger en moderner geworden. De rechtsbijstandverzekering, ongevallen en reisverzekering zijn uit het pakket gehaald. Deze verzekeringen kan je nu los verzekeren. Unigarant vergoedt de nieuwwaarde bij schade aan je inboedel of de woning als de spullen nog geen 10 jaar oud zijn. Ook worden er geen poliskosten berekend. Glas is volledig meeverzekerd en waterschade door openstaande kranen is ook gedekt.

Audiovisuele en computerapparatuur

Een modern gezin krijg steeds meer apparatuur in huis zoals tablets, telefoons en andere gadgets. Deze dekking is nu beter en uitgebreider verzekerd. Je loopt geen risico op onderverzekering omdat er geen maximum bedragen meer worden genoemd. Steeds meer woningen krijgen zonnepanelen op het dak, ook de zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd. Is er een AED bevestigd aan je woning die door de BuurtAED is aangeschaft? De AED kan meeverzekerd worden op de opstalverzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn dus een aantal verbeterpunten aangebracht. Je kunt daarnaast gebruik maken van de combinatiekorting. Sluit je een woonverzekering Unigarant af dan krijg je 5% extra korting op je autoverzekering.

Op deze kaart kun je de verschillen bekijken van het oude woonpakket en de nieuwe woonverzekering van Unigarant. Unigarant is 100% dochter van ANWB.

Home Woonverzekering Unigarant