• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Woonverzekering

Woonverzekering

Bereken de premie voor je inboedel, woonhuis en aansprakelijkheid

Advies nodig?

Veenstra & de Jong Assurantiën

K.R. Poststraat 9
8441 EG Heerenveen

Kvk Leeuwarden nr: 68462182
AFM vergunning nr: 12044970

Contact

0513 – 646494 
[email protected]
Ma – vrij : 9.00 – 17:30 uur

huisje

Wat is er verbeterd in het woonpakket Unigarant?

De voorwaarden zijn eenvoudiger en moderner geworden. De rechtsbijstandverzekering, ongevallen en reisverzekering zijn uit het pakket gehaald. Deze verzekeringen zijn nu los te verzekeren. Unigarant vergoedt de nieuwwaarde bij schade aan de inboedel of woning als de spullen nog geen 10 jaar oud zijn. Ook worden er geen poliskosten berekend. Glas is volledig meeverzekerd en waterschade door openstaande kranen is ook gedekt.

Audiovisuele en computerapparatuur

Een modern gezin krijg steeds meer apparatuur in huis zoals tablets, telefoons en andere gadgets. Deze dekking is nu beter en uitgebreider. Je loopt geen risico op onderverzekering omdat er geen maximum bedragen meer worden genoemd. Steeds meer woningen krijgen zonnepanelen op het dak, ook de zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd. Is er een AED bevestigd aan je woning die door de BuurtAED is aangeschaft? De AED kan meeverzekerd worden op de opstalverzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn dus een aantal verbeterpunten aangebracht. Je kunt daarnaast gebruik maken van de combinatiekorting. Sluit je een woonverzekering Unigarant af dan krijg je 5% extra korting op je autoverzekering.

Op deze kaart kun je de verschillen bekijken van het oude woonpakket en de nieuwe woonverzekering van Unigarant. Unigarant is 100% dochter van ANWB.

Misschien ook interessant: