Youngtimer

Deze site van Veenstra en de Jong Assurantiën is er voor het afsluiten van een verzekering voor jouw oldtimer of youngtimer zonder romslomp. Ben je in het bezit van een youngtimer of oldtimer die 10 jaar is of ouder en je hebt nog een auto voor dagelijks gebruik? dan is onze youngtimer verzekering het meest geschikt.

Youngtimer bestuurders rijden beter, betalen minder.

Bij ons profiteer je van een lagere premie dan bij een standaard autoverzekering. De yountimerverzekering is bedoeld voor klassieke auto’s die je niet elke dag gebruikt. Er geldt een maximale jaarkilometerage van 7.500 (evt. uit te breiden naar 10.000km). Je kunt bij ons jouw youngtimer verzekering naar wens samenstellen. Zo kies je een basisdekking die je onder meer kunt uitbreiden met rechtsbijstand, ongevallen inzittenden verzekering en hulpverlening Europa.

Rijd je niet in de wintertijdperiode? Dan is de premie van de Youngtimer verzekering gebaseerd op de periode waarin je wél rijdt. Dat is wel zo eerlijk. Uiteraard is jouw youngtimer tijdens de stalling wel het hele daar door verzekerd tegen diefstal en brand, afhankelijk van de door jou gekozen dekking.

Premie youngtimerverzekering (vanaf 15 jaar)

Premie semi oldtimerverzekering (vanaf 10 jaar)

Voorwaarden youngtimerverzekering