• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Fietsverzekering Mountainbike verzekeren

Mountainbike verzekeren

ATB verzekering

Zorgeloos op pad met je mountainbike doe je met de Fietsverzekering van Unigarant. Met je ATB (All Terrain Bicycle) fietsen door de bossen, over boomwortels en via smalle paadjes met flink wat snelheid. Genieten van de natuur, zónder zorgen over je materiaal.

Met de fietsverzekering Unigarant kies je zelf hoe je jouw mountainbike wil verzekeren.

Mountainbike verzekeren

Je verzekert je mountainbike voor een jaar en daarna kun je beslissen of je de verzekering wilt verlengen. Deze fietsverzekering keert maar liefst 5 jaar lang de nieuwwaarde uit als deze wordt gestolen of beschadigd raakt.

Je ATB verzekeren tegen diefstal en schade

Natuurlijk wil je je mountainbike goed verzekeren tegen diefstal en schade. Daarom is deze verzekering erg aantrekkelijk voor mountainbikers. ATB’s zijn meestal niet voorzien van een slot. Zolang je je mountainbike niet onbeheerd achterlaat, ben je verzekerd voor diefstal. Wanneer je mountainbike zonder toezicht wegzet, dan heb je een ART2 slotverplichting. Er is geen eigen risico bij diefstal van de fiets.

Volledige vergoeding

Wordt je fiets in de eerste 5 jaar gestolen? Dan krijg je het verzekerd bedrag uitgekeerd. Bij schade door bijvoorbeeld een val, of aanrijding, wordt het schadebedrag vergoed. Gaat de fiets binnen vijf jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren? Ook dan krijg je het volledig verzekerd bedrag uitgekeerd. Zo kun je weer een nieuwe fiets aanschaffen. De fiets moet dan wel voor beschadiging zijn verzekerd.

Tweedehands ATB verzekeren

Wij hebben ook mogelijkheden om tweedehands mountainbikes te verzekeren. Als verzekerde waarde wordt het bedrag aangehouden wat je voor de fiets hebt betaald. Bij totaal verlies ontvang je de eerste 5 jaar van de verzekering de aanschafprijs terug.

In deze informatiefolder over de fietsverzekering lees je wat verzekerd is en ook wat je moet doen om recht te hebben op een schadevergoeding. We adviseren je deze folder even goed door te lezen.

De verzekering vraag je gemakkelijk online aan. Wil je liever eerst een offerte? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het team van Veenstra en de Jong Assurantiën staat klaar om je te helpen!